27 / 04 / 2024

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Mağdurlar konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verdi.




İmar sıkıntılarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı eylemde projelerin maketi ateşe verildi. 


Toplam 837 mağdur

Aralarında İETT ve İSKİ çalışanlarının yanı sıra çok sayıda pilotunda bulunduğu toplam 837 mağdur satın aldıkları evlerin kendilerine teslim edilmesini istiyor. Mağdurlar evlerini teslim alana kadar eylemlerine devam edecek.



Tac Mahal Prestij

Kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlara satılan Tac Mahal Prestij projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alacaktı. Konut sayısının 737 olarak belirlendiği projenin 2014'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyordu.


Vera Vizyon

800 daireden 303 tanesinin pilotlara satıldığı Vera Vizyon projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyordu.




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön