08 / 05 / 2024

esenyurt yatırımları 2016

esenyurt yatırımları 2016

İstanbul'da son yıllarda gelişen sanayi ile üretici firmaların yüzü gülüyor. Sanayi üssü haline gelen Esenyurt bölgesinde yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Camal Ibrahım tarafından kuruldu.

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Özer Bulut tarafından kuruldu. 

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Cigerci tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

esenyurt yatırımları 2016 Haberi

esenyurt yatırımları 2016

Tarihin her döneminde dikkatleri üzerine çeken İstanbul sanayi sektöründe de başı çekmektedir. Gerek bölge gerekse ülke içinde en büyük paya sahip olan İstanbul'da son yıllarda gelişen bölge olarak Esenyurt karşımıza çıkmaktadır. 


Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor. 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında, ikitelli gişelerine yalnızca 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Tem 34 projesinde toplam 200 bin metrekare kapalı alanda 400 m2 ile 25.000m2 arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcuttur. 


Tem 34'ün dikkat çeken ayrıcalıklar arasında;

*7-10 metre kat yükseklikleri, asma kat ile metrekareyi artırma imkanı,

*Her kata düz tır / kamyon girişleri,

*geniş kolon aralıkları ve koridorlar, 

*ortalama 1000m2’ye 180kVA enerji altyapısı, 

*Ağır yük taşıma kapasitesi, 

*Her bağımsız bölüme özel 4.7 metre...