04 / 05 / 2024

esenyurt yol kar

esenyurt yol kar

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği; Esenyurt İlçesinin tüm cadde ve sokaklardan gelen şikâyetleri ve gezici tespit ekiplerinin müdahale etmesi gereken bölgeler çözüme kavuşuyor.

Esenyurt Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Esenyurt İlçesi, Esenyurt Mahallesi, 2265 ada 1 ve 2 parselleri kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Esa Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Esa Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Esenyurt Bağlarçeşme 1/5000 ölçekli plan askıda!

Esenyurt İlçesi, Bağlarçeşme Mahallesi, 1166 ada, 3, 9 parsellerin tamamı 1166 ada, 6, 2 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Yeşil GYO Esenyurt arsası için Olcaylar Yapı ile anlaştı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'taki arsası için Olcaylar Yapı İnşaat ile düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayacak...

Esenyurt’ta İsveçlilere hayali daire satan avukat kayıplara karıştı!

Esenyurt’ta, aralarında İsveç ve İngiltere vatandaşlarının da olduğu 80’i aşkın yabancı ülke vatandaşını dolandıran ve 18 yıl hapisle yargılanan avukat Ercan Gündüz kayıplara karıştı.

Esenyurt'ta 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İl, Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 650 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Esenyurt Süleymaniye imar planı tadiları askıya çıkarıldı!

Esenyurt İlçesi, Süleymaniye Mahallesi, 3056 ada, 5, 6, 7 parseller ile 3052 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Kat karşılığı inşaat yaptıracaklar için adım adım yol haritası!

Son dönemde popüler olan kentsel dönüşüm ile birlikte konutzederin yerini dönüşümzedeler aldı. Kentsel dönüşümde özellikle kat karşılığı inşaat modeli öne çıkıyor. Fakat bu modelde dikkat edilmesi gereken bir çok nokta var. İşte Kat karşılığı inşaat yaptıracaklar için adım adım yol haritası...

Esenyurt Kıraç 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt ilçesi, Kıraç Mahallesi 185 ada 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. 

Esenyurt Akçaburgaz imar planı değişikliği askıda!

Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi 158 ada 1 parsel ile 157 adanın kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Silivri Göksu Royal'e kamuya ait yol mu dahil edildi?

Silivri'de hayata geçirilen Göksu Royal projesine kamuya ait yeşil alan ve yol dahil edildi. Projenin alanı 18 bin metrekareye çıkarıldı. Mahkeme bu kararı iptal etti ve yolun kamuya açılmasını hükmetti. 

Esenyurt imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt'taki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

esenyurt yol kar Haberi

esenyurt yol kar

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadelesini önce karları küreyip ardından tuzlama yaparak yolları ulaşıma elverişli hale getiriyor. Belediye ekipleri 9 adet tam donanımlı kış ile müdahale aracı 27 JCB iş makinası ve 1 adet greyder ile 27 teknik, 52 işçi olmak üzere toplamda 79 çalışan ile 7/24 saat esasına göre durmaksızın çalışmaları sürdürüyor. Sorun ve şikâyetlere zamanında müdahale…


Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Balta’nın verdiği bilgilere göre; şikâyet toplama merkezine gelen şikâyetleri ve tespit ekiplerinin uygun gördüğü yol, cadde ve sokaklarda yapılması gereken çalışmaları müdahale ekiplerine ileterek, iyileştirme ve müdahaleye ara vermeden çözüme kavuşturmaktadır.


İlçede ayrıca kaldırım, meydan ve vatandaşa yaya ulaşımını kolayca sağlayacak çalışmalar Esenyurt Belediyesi Fen İşleri, Çevre Koruma...