08 / 05 / 2024

Yeşil GYO Esenyurt arsası için Olcaylar Yapı ile anlaştı!

Yeşil GYO Esenyurt arsası için Olcaylar Yapı ile anlaştı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'taki arsası için Olcaylar Yapı İnşaat ile düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayacak...



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

19 Mart 2018 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 2947 Ada, 54 parsel O blok 6 bin 645,27 metrekare yüz ölçümlü arsa niteliğindeki taşınmaz için, projesine ve imar planına uygun olarak, yüklenici/müteahhit firma Olcaylar Yapı İnşaat San. Ve Tic. A.Ş. ile satılabilir alanın yüzde 60 oranı karşılığında, düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi akdedilmesi hususunun Yeşil GYO Yönetim Kurulu tarafından onaylanarak imzalanmasına oybirliği ile karar verildi. 

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
19.03.2018 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 2947 Ada, 54 parsel O blok 6.645,27m2 yüz ölçümlü arsa niteliğindeki taşınmaz için, projesine ve imar planına uygun olarak, yüklenici/müteahhit firma Olcaylar Yapı İnşaat San. Ve Tic. A.Ş. ile satılabilir alanın %60 oranı karşılığında, Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi akdedilmesi hususunun Yönetim Kurulumuzca onaylanarak imzalanmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
  
Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.


Geri Dön