04 / 05 / 2024

esenyurttaki inşaatta asansör neden düştü

esenyurttaki inşaatta asansör neden düştü

İstanbul’daki asansör faciasında 3 işçi hayatını kaybetti. Ölen işçilerden Yasin Bakır’ın ağabeyi Adem Bakır, ‘Asansörün bakımı yoktu. Uyarmıştım. Asansör daha önce de birkaç kez düştü’ diye konuştu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gök ve Vural Duman ortaklığında kuruldu. 

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

esenyurttaki inşaatta asansör neden düştü Haberi

esenyurttaki inşaatta asansör neden düştü

İstanbul’daki asansör faciasında 3 işçi hayatını kaybetti. Ölen işçilerden Yasin Bakır’ın ağabeyi Adem Bakır, ‘Asansörün bakımı yoktu. Uyarmıştım. Asansör daha önce de birkaç kez düştü’ diye konuştu


İstanbul Esenyurt’ta dün öğle sıralarında meydana gelen olayda, Hadımköy Hoşdere yolu üzerindeki 32 katlı konut inşaatında çalışan Yasin Bakır (19), Şükrü Yaşar (21) ile Osman Yardımcı (17) adlı 3 işçi, yük asansörüyle 23’üncü kata çıktı.


Fi Yapı'nın Esenyurt'taki binasında yük asansörü düştü!


Asansör, henüz bilinmeyen bir nedenle yere çakıldı. Kazayı gören diğer işçiler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.


Yakın akrabalarmış


Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 3 işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri inşaat çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme polislerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmalarının ardından Yasin Bakır, Şükrü Yaşar ile Osman...