02 / 05 / 2024

esenyurttaki termal tesisler

esenyurttaki termal tesisler

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Karaderili'den Yalova'ya 2 bin 200 yatak kapasiteli otel!

Avrupa’nın kaynak lideri Türkiye’de termal devrimin ayak sesleri yükseliyor. Devlet teşvik desteği verdiği termal tesisler kendilerini yeniliyor ve yatırımcıya milyon dolarlık yatırımlar için cesaretlendiriyor.

Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildi!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.

Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Vali Yazıcı, “Çatak bölgesindeki sıcak suyun kullanılacağı tesisler için yaklaşık 10 milyon lira harcanacak. " dedi.

Bursa tabakhaneler 17 milyon liralık yatırımla dönüşecek!

Büyükşehir Belediyesi kangren haline gelen tabakhaneler bölgesinin dönüşümünü başlatıyor. Başkan Altepe, "Burada kurulacak termal tesisler, çevre mahalleri büyük ölçüde etkileyecek. İnşallah birkaç gün içinde çalışmaları başlatacağız" dedi.

Kozaklı'da 5 adet 5 yıldızlı otel açıldı!

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bulunan termal tesisler, işsizliğe çare oldu. Toplam 7 bin 500 kişilik nüfusa sahip olan Kozaklı'da 5 adet 5 yıldızlı otel açıldı.

Termal tesislerde fiyatlar 90 TL'den başlıyor!

Türkiye'de sayıları giderek artan termal tesisler, soğuk havaların yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde hafta sonu tatilini dinlenerek geçirmek isteyenleri bekliyor. Fiyatlar ise gecelik 90 liradan başlıyor.

Türkiye'deki termal tesislerin sayısı artıyor!

Türkiye'de sayıları giderek artan termal tesisler, soğuk havaların yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde hafta sonu tatilini dinlenerek geçirmek isteyenleri bekliyor. Tesislerde konforlu bir tatil fırsatı da sunuluyor

Kış turizminde lider termal tesisler!

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle birlikte termal otellere yerli ve yabancı turist akını başladı.Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde sağlık turizminin fiyatlarının çok yüksek olması, yabancı turistlerin ilgisini Türkiye’ye doğru yönlendiriyor.

esenyurttaki termal tesisler Haberi

esenyurttaki termal tesisler


İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt Belediyesi Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olan hipotermal suyu vatandaşa termal tesis ve kaplıca hizmeti olarak sunuyor.

Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor. Termal tesislerden biri Kıraç da bir diğeri ise Saadetdere'de yer alıyor. 


Resmi açılışı henüz yapılmayan Kıraç Termal Tesisleri ve Saadetdere Termal Tesisleri resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Tesislerde termal havuz, hamam, duş, engelli havuzları, fizyoterapi hizmetleri mevcut.    


Esenyurt termal tesisleri nerede?

Saadetdere Termal Tesisleri, Torium AVM'nin arkasında, Kıraç Termal Tesisleri ise Atatürk Mahallesi Kuruçeşme caddesinde yer alıyor.


Resmi açılışa kadar ücretsiz

Halka tanıtım aşamasında ücretsiz hizmet verecek olan termal tesislerden randevu...