18 / 05 / 2024

Eser Şehircilik Yapı nerede

Eser Şehircilik Yapı nerede

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Eser tarafından kuruldu. 

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Muhammed Yunus Ertek tarafından kuruldu.

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Yapı Denetim Bakanı'na ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı olan Nizam Genç'in firmasına bir sene boyunca iş almaktan men cezası verdi. 

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Polat tarafından kuruldu.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Muğla'da 138 kaçak yapıyı yıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Muğla’da yakından takip ettiği kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Muğla'da şu ana kadar toplam 138 kaçak yapı yıkıldı.

Detay Grup Şehircilik Müşavirlik ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Detay Grup Şehircilik Müşavirlik ve Yapı Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erhan Gökal tarafından kuruldu. 

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Eser ve Sedat Eser tarafından kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'engelsiz mekanlar' yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm yapıların erişilebilirlik standartlarına uygun inşa edilmesi, engellilerin haklarının ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü  Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eser Şehircilik Yapı nerede Haberi

Eser Şehircilik Yapı nerede

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Eser tarafından kuruldu. 

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...