02 / 05 / 2024

Eser Tomak vedat etti

Eser Tomak vedat etti

İnşaat Yüksek Mühendisi Eser Tomak 1 Eylül 2015 tarihinde hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Levent Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler orman içinde ev kiraladı!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Vedat Arslan: Haziran sonrası konut alma hareketi başlayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi hakkında değerlendirmede bulunan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, ''Haziran ayı ve sonrasında Çin ve İran başta olmak üzere, pasaport amaçlı konut alma hareketi tekrar başlayacak'' dedi.

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Eser ve Sedat Eser tarafından kuruldu.

Vedat Özden kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri Vedat Özden kimdir? Peki Vedat Özden daha önce hangi görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanlarına belge zorunluluğu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 26 mesleğe daha belge zorunluluğu getirilildiğini duyurdu. Bahsi geçen meslekler arasında Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanları, Liman Forklift Operatörü, gibi meslek grupları yer alıyor...

Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a haciz şoku!

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

Hasankeyf’teki son eser Er-Rızk Camisi taşınıyor!

Hasankeyf’te kültürel mirasın korunması için şu ana kadar 6 eser baraj gölü alanından kaldırıldı. Bölgede son olarak Er-Rızk Camisi taşınıyor.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Eser Yenenler yeni ev arıyor!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler Levent'te oturduğu villasında verdiği partilerle gündeme gelirdi. Eşi Berfu Yıldız bu lüks evde oturmak istemedi. Yenenler şimdi Göktürk ve Kemerburgaz'da villa arıyor.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Eser Tomak vedat etti Haberi

Eser Tomak vedat etti
İnşaat Yüksek Mühendisi Eser Tomak 1 Eylül 2015 tarihinde hayatını kaybetti. Cenazesi 3 Eylül 2015 Perşembe günü (bugün) Levent Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Feriköy Mezarlığı'na...