14 / 05 / 2024

esertepe mahallesi ankara

esertepe mahallesi ankara

"Her mahalleye bir konak" sloganıyla harekete geçen Keçiören Belediyesi yeni bir mahalle konağım daha hizmete açtı. Esertepe Mahallesindeki konak ve park açılışına çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı...

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Mistral GYO taşındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarlı Mahallesi Ankara Asfaltı Caddesi N15 / 202 Konak İZMİR adresine taşındı...

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Gölbaşı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne ait 122762 ada 1 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Çiğdem Mahallesi'nde yol çöktü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çiğdem Mahallesi 1589. Sokak’ta sabaha karşı özel bir inşaat firması tarafından yapılan inşaat çalışmaları sırasında fore kazıklarının yıkılması sonucu yoldaki toprağın kaydığını, kayma sonucunda ASKİ'ye ait su ve kanal borularının patladığını bildirdi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru!

23 konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru dönemi devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru tarihi..

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

Ödemelerin 180 aya kadar vade sağlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü...

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ne 200 milyon TL'lik cazibe merkezi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin yeniden canlandıracaklarını söyledi. Bezci, ''200 milyon TL yatırımla yeni cazibe merkezi kuracağız"dedi.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi altgelir başvuru 2016!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı projede 180 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi altgelir başvuru 2016...

Dodurga,düzgün imarlı bir yerleşim birimi olmaya aday!

Çankaya ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi, Ankara’nın son dönemde yıldızı parlayan semtleri arasında yerini aldı. Mahalle adının Oğuzlar’ın Dodurga boyundan geldiği biliniyor.

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru!

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 81 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi altgelir başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi altgelir başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe günü sona eriyor. Projede peşinatlar 8 bin 133 liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Projede taksitler 756 liradan başlıyor.

Ankara Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvurusu!

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor. Ankara Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvurusu başladı ve devam ediyor.

esertepe mahallesi ankara Haberi

esertepe mahallesi ankara

Esertepe Mahalle Konağı ve parkının açılışı Keçiören Belediye Başkanı Müstafi Ak'ın yanısıra, AK Parti Keçiören İlçe Başkam Bülent Yağmur ve Belediye Meclisi Uyeleri'nin de hazır bulunduğu bir törenle yapıldı. 

Mahalle konağı ve parkın açılışını birlikte yaptıklarına dikkat çeken Başkan Ak, "Mahallemizi gezerken hanım kardeşlerim benden yürüyüş parkuru ve spor aletleri istemişlerdi. 


Bu parkımız yürüyüş parkuru, spor aletleri, çocuk oyun alanları ve yeşili ile şirin bir ver oldu. Konağımızda vatandaşlarımıza hizmet edecek bir hizmet birimi de oluşturduk, parkı ile birlikte de çok güzel bir yer oldu burası. Güle güle kullanın" diye konuştu. 


Çile bitti, artık sefa sürme zamanı Ovacık İmar Planı'm tamamladıklarını hatırlatan Başkan Ak, yem Keçiören'in Esertepe"vı de içine alan bölgeye inşa edileceğini ifade ederek, "Burası sadece Keçiören için değil. Ankara için...