28 / 04 / 2024

Ankara Esertepe Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Ankara Esertepe Mahalle Konağı hizmete açıldı!

"Her mahalleye bir konak" sloganıyla harekete geçen Keçiören Belediyesi yeni bir mahalle konağım daha hizmete açtı. Esertepe Mahallesindeki konak ve park açılışına çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı...



Esertepe Mahalle Konağı ve parkının açılışı Keçiören Belediye Başkanı Müstafi Ak'ın yanısıra, AK Parti Keçiören İlçe Başkam Bülent Yağmur ve Belediye Meclisi Uyeleri'nin de hazır bulunduğu bir törenle yapıldı. 

Mahalle konağı ve parkın açılışını birlikte yaptıklarına dikkat çeken Başkan Ak, "Mahallemizi gezerken hanım kardeşlerim benden yürüyüş parkuru ve spor aletleri istemişlerdi. 


Bu parkımız yürüyüş parkuru, spor aletleri, çocuk oyun alanları ve yeşili ile şirin bir ver oldu. Konağımızda vatandaşlarımıza hizmet edecek bir hizmet birimi de oluşturduk, parkı ile birlikte de çok güzel bir yer oldu burası. Güle güle kullanın" diye konuştu. 


Çile bitti, artık sefa sürme zamanı Ovacık İmar Planı'm tamamladıklarını hatırlatan Başkan Ak, yem Keçiören'in Esertepe"vı de içine alan bölgeye inşa edileceğini ifade ederek, "Burası sadece Keçiören için değil.  Ankara  için de örnek bir alan olacaktır. Bu bölge 120 bin insanın yaşayacağı bir yer olacak. 

Kem ormanımız da burada olacak. Bu bölgede geçenlerde Mevlana Kültür Kongre Merkezi'mizi de açtık. Sizler buranın 30-40 yıldır çilesini çektiniz, çünkü altyapısı yoktu. 

Artık buranın sefasını süreceksiniz. İnşaat çalışmaları bittikten soma altyapı çalışmalarım hızla tamamlayacağız. Ama bizler sizi sıkıntıya sokmamak için burada asfalt çalışmalarım devam ettiriyoruz" dedi. Yerel seçim takviminin yaklaştığını belirten Başkan Ak, "Ben de sizlere hizmet etmek için görevime devam etmek istiyorum. 

Bu seçimler önemli, AK Parti, yeniden iktidar olması gereken bir partidir. Türkiye'nin siyasi istikrar için AK Partiye ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var. Bizim felsefemiz 'Halka hizmet Hakk a hizmettir' anlayışıdır. Bu yüzden diyoruz ki 'Durmak yok yola devam'. Dualarınızı bizlerden esirgememeniz dileğiyle hepiniz Allah'a emanet olun" diyerek sözlerim tamamladı. Esertepe Mahallesi Muhtarı Adnan Altmordu ise, mahalle konağı ile parkı yaptıran Başkan Ak'a teşekkür ederek "Hizmetlerinin devamım diliyoruz ve arkasında olduğumuzu bilmesini istiyoruz" mesajım verdi. Konuşmaların ardından protokol heyeti kurdele keserek Esertepe Mahalle Konağı ve parkın açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Muharrem Ayinin onuncu gününe denk gelen Aşure Günü münasebetiyle vatandaşlara kültürümüzde önemli bir yeri olan. bereketi ve dostluğu temsil eden aşure de dağıtıldı.


Ankara Ticari Hayat Gazetesi


Geri Dön