14 / 05 / 2024

ankara esertepe mahallesi

ankara esertepe mahallesi

"Her mahalleye bir konak" sloganıyla harekete geçen Keçiören Belediyesi yeni bir mahalle konağım daha hizmete açtı. Esertepe Mahallesindeki konak ve park açılışına çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı...

Ankara Esertepe Yeni Camii inşaatı tamamlanamadı!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi üzerinde yer alan ve 2010 yılında yapımına başlanılan Esertepe Yeni Camii, gönüllülerden yardım bekliyor.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Keçiören Esertepe Rekreasyon Alanı projesi hizmete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Esertepe Mahallesi’ne yapılan “Esertepe Rekreasyon Alanı” görkemli bir açılışla hizmete girdi. Etlik ile Esertepe mahalleleri arasına yapılan dev rekreasyon alanı 187 bin metrekare.

Esertepe Rekreasyon Alanı açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esertepe Rekreasyon Alanı’nın açılış törenine katılarak halka hitaben bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Bu yeni rekreasyon alanı Ankara’ya yakışır bir proje oldu" dedi.

Ankara Esertepe Rekreasyon Alanı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören’de yapımı tamamlanan Esertepe Rekreasyon Alanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. Park alanı, 187 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor.

Esertepe Parkı'na 130 metre yükseklikte seyir tepesi kurulacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e dev bir park daha kazandırıyor. Keçiören’in Esertepe Mahallesi’nde 174 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden park, bitme aşamasına geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Esertepe'ye dev park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e dev bir park daha kazandırıyor. Keçiören’in Esertepe Mahallesi’nde 174 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden park bitme aşamasına geldi..

Ankara'da gecekonduda yangın: 3 yaralı!

Yangın, 4 kişilik bir ailenin yaşadığı Ankara Esertepe 270. Sokak 23 numaralı tek katlı ahşap binada çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ankara Esertepe Mahalle Konağı hizmete açıldı!

"Her mahalleye bir konak" sloganıyla harekete geçen Keçiören Belediyesi yeni bir mahalle konağım daha hizmete açtı. Esertepe Mahallesindeki konak ve park açılışına çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı...

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ankara esertepe mahallesi Haberi

ankara esertepe mahallesi

Esertepe Mahalle Konağı ve parkının açılışı Keçiören Belediye Başkanı Müstafi Ak'ın yanısıra, AK Parti Keçiören İlçe Başkam Bülent Yağmur ve Belediye Meclisi Uyeleri'nin de hazır bulunduğu bir törenle yapıldı. 

Mahalle konağı ve parkın açılışını birlikte yaptıklarına dikkat çeken Başkan Ak, "Mahallemizi gezerken hanım kardeşlerim benden yürüyüş parkuru ve spor aletleri istemişlerdi. 


Bu parkımız yürüyüş parkuru, spor aletleri, çocuk oyun alanları ve yeşili ile şirin bir ver oldu. Konağımızda vatandaşlarımıza hizmet edecek bir hizmet birimi de oluşturduk, parkı ile birlikte de çok güzel bir yer oldu burası. Güle güle kullanın" diye konuştu. 


Çile bitti, artık sefa sürme zamanı Ovacık İmar Planı'm tamamladıklarını hatırlatan Başkan Ak, yem Keçiören'in Esertepe"vı de içine alan bölgeye inşa edileceğini ifade ederek, "Burası sadece Keçiören için değil. Ankara için...