15 / 05 / 2024

Ankara Esertepe Mahalle Konağı

Ankara Esertepe Mahalle Konağı

"Her mahalleye bir konak" sloganıyla harekete geçen Keçiören Belediyesi yeni bir mahalle konağım daha hizmete açtı. Esertepe Mahallesindeki konak ve park açılışına çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı...

Merkez Ankara ve Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara ve Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım'ın geçici kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Sincan halkından kentsel dönüşüme tepki!

Ankara Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin askıya çıkarılmasına mahalle sakinleri tepki verdi.

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

Ankara Yenimahalle'de 30 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara 27. İcra Dairesi, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Ergazi İmar Mahalle/Köyü, 16240 ada 3 parselde yer alan arsayı 30 milyon TL'ye satıyor...

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Ankara Sincan'da 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Yeni Cimşit Mahalle/Köy, 415 ada 30 parselde yer alan gayrimenkulü 14 milyon 630 bin 125 TL'ye satıyor...

Ankara Sincan'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Ankara Batı 1. Satış Memurluğu, Ankara ili, Sincan ilçesi, Temelli/Hisarlıkaya Mahalle/köy, 188 ada 1069 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 381 bin TL'ye satıyor...

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Ankara Esertepe Mahalle Konağı Haberi

Ankara Esertepe Mahalle Konağı

Esertepe Mahalle Konağı ve parkının açılışı Keçiören Belediye Başkanı Müstafi Ak'ın yanısıra, AK Parti Keçiören İlçe Başkam Bülent Yağmur ve Belediye Meclisi Uyeleri'nin de hazır bulunduğu bir törenle yapıldı. 

Mahalle konağı ve parkın açılışını birlikte yaptıklarına dikkat çeken Başkan Ak, "Mahallemizi gezerken hanım kardeşlerim benden yürüyüş parkuru ve spor aletleri istemişlerdi. 


Bu parkımız yürüyüş parkuru, spor aletleri, çocuk oyun alanları ve yeşili ile şirin bir ver oldu. Konağımızda vatandaşlarımıza hizmet edecek bir hizmet birimi de oluşturduk, parkı ile birlikte de çok güzel bir yer oldu burası. Güle güle kullanın" diye konuştu. 


Çile bitti, artık sefa sürme zamanı Ovacık İmar Planı'm tamamladıklarını hatırlatan Başkan Ak, yem Keçiören'in Esertepe"vı de içine alan bölgeye inşa edileceğini ifade ederek, "Burası sadece Keçiören için değil. Ankara için...