28 / 04 / 2024

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi ilçeye kazandırdığı yeni eserlerin arasına Güzeldere Mahalle Konağı Sosyal Hizmet Merkezi’ni de ekledi. Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bingöl'de PKK'lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirildiği saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Koçer'in adının verildiği sosyal hizmet merkezinin açılışına, şehit Hasan Koçer'in anne ve babası da katıldı.

 
Açılış töreninde açıklamalar yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, açılışların ve hizmetlerin ara vermeden süreceğini söyledi. Ortabayır Mahalle Muhtarının da çaba ve katkıları ile binaya şehit Hasan Koçer’in adını verdiklerini söyleyen Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı için canını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Biz de şehidimizin adını buraya vererek adının yaşatılmasına vesile olmuş olduk. Binada bir çok birim bir arada ve bu da vatandaşımızın tek bir yerden bir çok hizmeti alabilmesi anlamına geliyor.’’ diye konuştu.

 

Açılışa katılan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk; ‘’Geçtiğimiz yıllarda Kağıthane’de sosyal hizmet binası anlamında bir eksikliğimiz mevcuttu. Şimdi bu güzel tesisle birlikte vatandaşlarımız Kağıthane’nin merkezi bir konumunda hizmet alacaklar. Başta başkanımız Fazlı Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.


Geri Dön