19 / 07 / 2024

Esertepe Parkı ankara

Esertepe Parkı ankara

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin ardından bugün Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alan 187 bin metrekarelik parkın açılışı için saat 18.00’da Keçiören Esertepe’de tören düzenlenecek...

Radiance Park Ankara'da 18.5 milyon TL'ye 4+1! Teslimler yıl sonunda!

Radiance Park Ankara projesinde 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Teslimleri yıl sonunda gerçekleştirilecek olan projede fiyatlar 18 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Yıldız Park Ankara daire fiyatları!

Toplam 181 daire 7 ticaret alanından meydana gelen Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Yıldız Park Ankara daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor

Ankara Yıldız Park fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldız Park Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ankara Altındağ'da inşa edilen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare alana sahip.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Ankara Esertepe Rekreasyon Alanı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören’de yapımı tamamlanan Esertepe Rekreasyon Alanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. Park alanı, 187 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor.

Esertepe Parkı bugün açılıyor!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin ardından bugün Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alan 187 bin metrekarelik parkın açılışı için saat 18.00’da Keçiören Esertepe’de tören düzenlenecek...

Queen Park Ankara'nın temeli atılmadan yüzde 60'ı satıldı!

Konutta stok fazlası, talep daralması gibi konular gündemde yerini almaya devam ederken, doğru konumlanmış projeler temel aşamasında bile üretimin yarıdan fazlasını satabiliyor..

The Green Park Çukurambar'da kapılarını açtı!

The Green Park Ankara, Çankaya Çukurambar'da hizmete açıldı. 228'i standart, 48'i deluxe, 3'ü engelli, 2'si suit ve kral dairesi olmak üzere toplam 281 odaya sahip olan otelde 15 toplantı salonu bulunuyor.

The Green Park Ankara'da açıldı!

The Green Park Ankara Çankaya'da hizmete başladı. Otel havalimanına sadece 30 km mesafesiyle şehir içi ulaşımı açısından önemli ve rahat bir konumda bulunuyor..

Esertepe Parkı ankara Haberi

Esertepe Parkı ankara


Başkent Ankara’da 19 Mayıs’ta çifte Bayram yaşanacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Esertepe Mahallesi’nde yapılan dev park bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, parkın açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte yapacak. 


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin ardından bugün Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alan 187 bin metrekarelik parkın açılışı için saat 18.00’da Keçiören Esertepe’de tören düzenlenecek. 


-187 BİN METREKARELİK PARK 6 BİN 500 BOYLU AĞAÇ DİKİLDİ

Esertepe Parkı, Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alıyor. 187 bin metrekarelik bir alanı kaplayan dev parka, 6 bin 500 adet boylu ağaç, 732 ithal ağaç, 1 milyon 900 bin adet çalı grubu dikimi gerçekleştirildi. 

Park içerisinde, vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri için birbirinden farklı aktivite alanları bulunurken,...