23 / 07 / 2024

esila kent lansman

esila kent lansman

Bayram sonrasında lansmanı yapılacak olan Esila Kent projesi Turgutreis Group imzasını taşıyor. Esenyurt'ta yükselen Esila Kent projesinde daireler teslimlere hazır bir şekilde satılıyor. Esila Kent projesinde 1+1'ler 89 bin liradan başlayarak satılıyor.

Gamador Parla'da lansman fiyatları için son gün 30 Haziran!

Başkent Ankara'da yükselen Gamador Parla projesinde lansman fırsatları için son tarin 30 Haziran 2024 olarak açıklandı. 721 konutun yer aldığı proje 10 blok olarak yükseliyor.

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatları devam ediyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Casa Vita Mogan’da 21 villa bulunuyor.

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Natura Vadi satışa çıktı! Yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019!

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Kent İncek'e büyük ilgi!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi'nin lasman toplantısı yapıldı!

Eskişehir Valiliği ile Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü iş birliğiyle yürütülen, kenti ve belli noktaları tanıtıcı harita ile mobil uygulamayı içeren "Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi"nin lansman toplantısı yapıldı.

Elmar Towers Ankara'nın lansmanı Nisan'da!

Elmar Yapı, yeni markalı rezidans projesinde yatırımcıyı Başkent’in en değerli noktasındaki projesine davet ediyor. Elmar Towers Ankara'nın lansmanı Nisan ayında gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower'ın lansmanına DJ Suat Ateşdağlı katıldı!

SKY Başkent'te yükselen bir konut projesinin lansmanı, partiyi aratmadı. DJ Suat Ateşdağlı, çaldığı şarkılarla coşturdu, ışıklı davul gösterisi geceye renk kattı.

Esila Premium Esenyurt 1 hafta sonra satışta!

Yüzde 80 kaba inşaatı tamamlanan Esila Premium projesi, Esila Kent projesinin hemen karşısında inşa ediliyor. Esila Premium Esenyurt projesinde daire satışları 1 hafta sonra başlayacak...

Esenyurt Esila Kent iletişim!

Esenyurt Esila Kent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 212 854 32 36. Esila Kent projesinde yer alan konutların büyüklükleri 90 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor...

esila kent lansman Haberi

esila kent lansman


Turgutreis Group tarafından hayata geçirilen Esila Kent projesi bayramdan sonra lansman yapıyor. Turgutreis Group Esila Kent projesinde dairelerin satışlarına teslimlere yakın başladı. Kaba inşaatı tamamlanan Esila Kent projesinin teslimleri Ocak 2014'te yapılıyor.


İnşaat alanı 50 bin metrekareye yakın olan Esila Kent projesi İstanbul Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Esenyurt Esila Kent Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Esila Kent Evleri ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor.


16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Esila Kent Evleri projesi içerisinde anaokulu, 1000 kişilik toplantı salonu, spa, yürüyüş alanı, çok amaçlı salon, oyun sahası, Türk hamamı, çocuk kulübü, kat bahçesi, güzellik merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


6 blok halinde yükselen Esila Kent Evleri projesi 420 adet konuttan meydana geliyor. Esila...