30 / 04 / 2024

Esila Premium fiyat listesi

Esila Premium fiyat listesi

Esila Premium projesinde çalışmalar devam ediyor. Resmi satışların ve teslimlerin Eylül'de başlayacağı Esila Premium projesinde fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında henüz krediye uygunluk söz konusu değil.

Yeni DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de! İşte fiyatı

DS Automobiles'in premium sedan segmentindeki yeni modeli DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de satışa çıkarıldı. İşte DS 9 OPÉRA E-TENSE 250'nin satış fiyatı ve özellikleri...

Migros'ta 12 kg Ariel 388,90 TL’ye, temizlik seti 199,90 TL’ye, Prima premium care ultra fırsat paketi 699,90 TL düştü!

Migros, hafta sonuna büyük indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, 12 kg Ariel 388,90 TL’ye, temizlik seti 199,90 TL’ye, Prima premium care ultra fırsat paketi 699,90 TL düştü. İşte 7 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

BİM'de peşin fiyatına 9 taksitle Kumtel Beyaz Cam Ankastre Set 5.999 TL'ye, Premium Ütü Masası 899 TL'ye satılacak!

BİM'in 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM kataloğunda peşin fiyatına 9 taksitle satılacak ürünler dikkat çekti. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

YouTube Premium fiyatları ABD'de arttı! YouTube Premium'a Türkiye'de de zam gelecek mi? 

YouTube Premium fiyatlarına ABD'de zam yapıldı. 11,99 dolar olan bireysel aboneliğin fiyatı 13,99 dolara yükseldi. Peki Türkiye'de de YouTube Premium fiyatlarına zam gelecek mi? 

Dev otomobil markası satış rekoru kırdı! Yeni fiyat listesi de yayınladı

Ülkemizde araç satış piyasasının sürekli hareketli bir durumda. DS Automobiles, Yılın ilk altı ayında 2 bin 137 adetlik premium otomobil satışıyla Türkiye tarihindeki en yüksek ilk yarı satış performansını yakaladı. DS Automobiles'in yeni fiyat listesi de yayınlandı.

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge son dönemde oldukça araştırılan ürünlerden biri oldu. Peki Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Mercedes fiyat listesi cep yakıyor! Yok böyle fiyat

Premium otomobil üretimi konusunda lider markalardan biri olan Mercedes'in Türkiye'deki fiyatları ne durumda? İşte 2023 model Mercedes A, B, C ve E Serisi Nisan 2023 güncel fiyat listesi.

Markanın ruhunu en iyi yansıtan araç BMW X3'e Nisan zammı geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin X3 modeli için çok az değişiklik görüyor. Uzaktan yakın anahtarı olmadan giriş sistemi bundan böyle seride standart hale gelmiş ve isteğe bağlı Premium paket artık iDrive bilgi-eğlence  sistemi için hareket kontrollerini içermez. Peki BMW X3 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Premium araç Skoda SuperB Mart ayı fiyatı ne kadar? 25 Mart 2023 Fiyat listesi

Son teknolojik donanıma sahip Skoda SuperB, otoyolda size premium hisler yaşatacak. Hem pratiklik hem de tasarım yönüyle sizi büyüleyecek olan Skoda SuperB,  alıcılarını bekliyor. Peki Skoda SuperB 25 Mart 2023 Fiyat listesi

5 Programlı Philips Premium Airfryer XXL en ucuza nereden alınır? İşte Philips 19 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Premium Airfryer XXL HD9650/90 gelişmiş teknolojisi ile kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve ısıtma işlevlerini hava akışı ile gerçekleştirir. Peki Philips Airfyer en ucuza nereden alınır?

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

BMW 4 serisi Mart zammı ne kadar oldu! İşte BMW 4 serisi 06 Mart 2023 fiyat listesi

Genel olarak, BMW 420i, yüksek performansı, lüks tasarımı, son teknoloji özellikleri ve sportif sürüş dinamikleri ile premium bir otomobil arayanlar için mükemmel bir seçenektir  Peki BMW 4 serisi 05 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Esila Premium fiyat listesi Haberi

Esila Premium fiyat listesi

Esila Kent'in karşısında inşa edilecek olan Esila Premium projesi; Avrupa Yakası'nda Esenyurt'ta yükseliyor. Projede toplam 327 konut yer alacak. 


Turgutreis Group projesi olan Esila Premium projesinde henüz kredi çıkmadı. Ancak nakit satışlar yapılsa da resmi satışların Eylül'de başlaması hedefleniyor. 


Projede satışlar başlarken teslimler de yapılacak. Projedeki daire seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Esenyurt Devlet Hastanesi'ne oldukça yakın alanda yükselen projede yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. 


Esila Premium projesinde sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları,  fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar bulunacak. 


Esila Premium iletişim

Tel: 0212 620 36 36

Web: http://www.turgutreis.com.tr/

Kübra...