28 / 04 / 2024

Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Murat İngenç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Tozkoparan tarafından kuruldu.

Berfa Yapı Metal Hırdavat Makina Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berfa Yapı Metal Hırdavat Makina Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Soylu tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kambur tarafından kuruldu.

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yaşar tarafından kuruldu. 

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gökbaş tarafından kuruldu. 

Potansiyel Yapı Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Potansiyel Yapı Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Barış Gülbahçe tarafından kuruldu. 

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi Erdi Tosun imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Blue Lake Metal Yapı ev fiyatları 2017!

Blue Lake projesi İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Proje 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Murat İngenç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Esilya Yapı Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi, Fatih Caddesi, No:77, Kat:2,...