01 / 05 / 2024

Eşin Life satış ofisi

Eşin Life satış ofisi

Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden ve Eşin Grup tarafından hayata geçirilen Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor.

Ev satarken eşin rızası şart mı?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev satışında eşin rızasının şart olup olmadığını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Eşin rızası yoksa ev satışı da yok!

Medeni Kanunu aile konutu olarak belirlenen evi özel koruma altına aldı. Aile konutu ise artık eşin rızası olmadan satılamıyor.

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Strada Bahçeşehir proje satış fiyatları 2017!

Strada Bahçeşehir proje satış fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017!

Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de Pana Yapı tarafından inşa edilen Brooklyn Life evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İşte, Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017...

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık!

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık daire alanları 95 metrekareden başlangıç gösteriyor. TMZ-Korkmaz Ortalığı'nda inşa edilen projede toplamda 44 adet konut yer alıyor.

Eşin rızası olmadan ev satılabilir mi?

Kimi aileler, ikamet ettikleri eşin borçları dolayısı ile kaybedebiliyor. Peki, eşin rızası olmadan ev satılabilir mi? Aile konutu satışı nasıl iptal edilir? İşte yanıtı..

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi!

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Fikirtepe Brooklyn Life satılık!

Fikirtepe Brooklyn Life satılık konut teslimlerinin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 72 bin metrekare inşaat alanından oluşan projede dairelerin alanları 60 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Kadıköy Brooklyn Life satış ofisi!

Toplam 72 bin metrekare inşaat alanından meydana gelecek olan proje 431 adet daire 14 adet ticari ünite bulunuyor. Kadıköy Brooklyn Life satış ofisi telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Atmaca satış ofisi iletişim!

Bahçeşehir Atmaca satış ofisi iletişim için 0212 412 12 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atmaca Grup tarafından inşa edilen proje 225 adet bağımsız birimden meydana geliyor.

Eşin Life satış ofisi Haberi

Eşin Life satış ofisi

Aydın'ın Didim ve Akbük bölgesinde bine yakın yazlık yapan Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. 


Kuşadası'nda Davutlar Beldesinde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'nının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor. 


Eşin Grup Başkanı Rıdvan Eşin, "Eşin Park ismini verdiğimiz yeni projemizin çalışmalarım tamamladık" dedi. Yazlık evlerin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Eşin, "Yazlık bir lüks olmaktan çıktı. Çünkü her yıl ailesi ile tatil yapan vatandaşımız 10 bin TL'ye yakın bir harcama ile eve dönüyor. Bunu düzenli olarak yaptığım varsayarsak, 100 bin TL tatil için harcanıyor. Bu nedenle yazlık almak artık bir ihtiyaç" diye konuştu. 


Takvim 


Telefon: +90 (256) 212 70 60

Web: