16 / 05 / 2024

Esin Övet

Esin Övet

Habertürk Gazetesi magazin sayfası köşe yazarı Esin Övet, bugünkü yazısında Ata da evini 2.5 milyon dolara aldı başlığına yer verdi. İşte Övet'in yazısı;

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Şile'de tapuda rüşvet iddialarına soruşturma açıldı!

Şile Cumhuriyet Başsavcılığı tapuda rüşvet yapıldığını öne sürerek soruşturma başlattı. Yapılan soruşturmada 87 kişi hakkında gözaltı kararı aldı.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Ünlü markalar Bodrum'a akın ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet, bugünkü köşesinde Bodrum ve Alaçatı'da şube açacak markaları kaleme aldı.

İstanbul’da tapu dairesindeki rüşvet operasyonunda 25 tutuklama! 

İstanbul’da tapu dairesine düzenlenen “Rüşvet” operasyonda gözaltına alınan, aralarında tapu müdürü ve 10 memurun da olduğu 39 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

ABD Dışişleri yetkilisine Türk inşaat firmasından rüşvet almaktan 87 ay hapis!

ABD Dışişleri Bakanlığı’nda ihalelerden sorumlu olan bir yetkiliye, Türk inşaat firmasından rüşvet almaktan 87 ay hapis cezası verildi.

Esin Övet Haberi

Esin Övet

Cihangir, ah Cihangir. Ben 10 yıl önce taşındığımda bu kadar değildi buralar. Hani büyüklerimiz anlatır ya eski semtler için. Hani hep “Buralar eskiden bedavaydı” derler ya, işte aynen öyleydi inanın. Şimdi her köşe başı ateş pahası. Cihangir Caddesi’nde Ata Demirer’in Özge Borak ile oturduğu evden çıkıp başka bir eve taşınması daha önce defalarca haber oldu. Evli olduğu dönemdeki evini daha yeni kiraya veren Ata Demirer, Cenk Eren’in de oturduğu apartmanın yanındaki binadan daire aldı. İşte o dairelerin fiyatı 2.5 milyon dolardan başlıyor. Ama o evlerin manzarası anlatılacak gibi değil. Boğaz Köprüsü’nden başlayın Sarayburnu’na kadar inanılmaz bir manzara var. İstanbul tablosu diyorum ben bu manzaraya. Haliyle bu manzara da 2.5 milyon dolardan başlıyor. Bu arada, Ata Demirer de evine tadilat...