09 / 05 / 2024

esin yapı barbaros mahallesi

esin yapı barbaros mahallesi

Esin Yapı kentsel dönüşüme Ataşehir Barbaros Mahallesi'nden giriyor. Esin Yapı Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde yaklaşık 50 bin metrekare alanı dönüştürecek. Proje için görüşmeler yakında başlayacak...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aşur Maden ve Esin Maden ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dap Yapı Acıbadem projesinde konut sayısı 319 oldu!

Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilecek olan Dap Yapı Acıbadem projesinde 319 konut ve 47 ticari ünitenin tadilat yapı ruhsatı alındı.

Kocaeli Barbaros'taki 196 konut ihaleye çıkıyor!

Kocaeli Barbaros Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan konutlara geçmeyi bekleyen vatandaşlara kötü haber geldi. 196 konut bugün ihaleye çıkıyor.

Yeşil GYO Barbaros arsası değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Barbaros arsası değerleme raporu yayınlandı.

İstanbloom'a kaçak kat cezası!

Şişli Belediyesi, BJK Başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın projesinin çatısına kaçak kat çıktığını tespit etti. Söz konusu alanı mühürleyen belediye firmaya para cezası kesti...

Yapı sektörü İzmir ve Ankara'da buluştu!

Habertürk gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında 39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı'nı anlattı. İşte o yazı...

Ozo Yapı İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozo Yapı İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Özkan Akdağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Ntek Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ntek Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Sur Yapı Lavender 5 duyuya hitap ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Sur Yapı'nın Lavender projesini değerlendirdi. İşte o haber...

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

esin yapı barbaros mahallesi Haberi

esin yapı barbaros mahallesi



Esin Yapı, Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapacak. Esin Yapı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi yaklaşık 50 bin metrekare alanı kapsıyor.


Esin Yapı Ataşehir Barbaros Mahallesi dönüşüm projesi Yaman Sokak, Çeşme Sokak ve Barbaros Caddesi üçgeninde kalıyor. Esin Yapı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için görüşmelere yakında başlayacak.


Esin Yapı Zincirlikuyu'da 14 bin 760 metrekare arsa üzerinde İstanbloom projesini inşa ediyor. Konut, ofis ve sosyal alanların yer aldığı İstanbloom projesi 46 katlı. İstanbloom projesinde teslimler bu yıl Mayıs sonunda yapılacak.





Tel: 0212 274 72 79

Web: