28 / 04 / 2024

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncularından Fuzul Yapı’nın İstanbul’a değer katacak imza projesi Barbaros 48 projesinde ön satışlar başladı. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilecek olan Barbaros 48, Asya ve Avrupa’yı aynı pencereden izleme imkanı sunan panoramik özelliği ile ön plana çıkıyor. 

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ’nin Zircirlikuyu’daki Genel Müdürlüğü’nde Barbaros48 Tanışma Ofisi’ni açan Fuzul Yapı, Barbaros 48 projesini 24 ayda tamamlamayı  planlıyor. Asya’dan Avrupa’ya 180 derece Boğaz hattını görebilecek bir açı ile yükselecek olan projede, kat yükseklikleri 4,5 metre şeklinde belirlendi. 

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı dan Boğaz aksına dev proje!

Projenin mimarisini Mental Design Works üstlennirken, projenin iç mimarı ise KY Mimarlık’tan Koray Yavuzer oldu. Ofis-AVM gibi alanlara yer verilmeyecek olan Barbaros 48, yalnızca rezidans olarak planlanıyor. 

İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön