13 / 05 / 2024

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Barbaros 48 projesinde, büyüklükleri 100 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 3’üncü kattan itibaren panoramik Boğaz ve Tarihî Yarımada manzarasına hakim projede, konut fiyatlarının başlangıç fiyatı ortalama 10 bin dolar olarak belirtildi. 

2+1 daireler için iki, 3+1’ler için üç, 4+1’ler için dört, misafirler için ise ayrı otopark alanının yer alacağı Barbaros 48'in en üst katında da sonsuzluk havuzu bulunuyor.

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, sosyal alanları ile beraber özel bir yaşam fırsatı sunacak Barbaros 48 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akbal, konu ile ilgili olarak İstanbul’un hak ettiği, iki kıtaya layık, değerini taşıyan, “Boğaz’ın gerçek hâkimi” bir proje inşa etmek istediklerine dikkat çekti ve bu yüzden satış için agresif bir politika gütmeyeceklerini, proje ile ilgili bilgi almak isteyenler için tanışma ofisi kurguladıklarını dile getirdi. 

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı dan Boğaz aksına dev proje!

"Lüks emlak yatırımcıları; yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve ‘gelişen’ büyük merkezlere kaydırıyor. Bunun en önemli sebebi ise pandemi sonrası paranın çok pahalı hâle gelmesi" diye konuşan Akbal, bu nedenle Avrupa’nın merkezinde lüks konut için metrekaresine 20-30 bin euro ödemek istemeyen yatırımcıların, gelecekteki prim değeri daha yüksek olan İstanbul, Dubai gibi merkezlere yöneldiğini aktardı. Akbal, bunun da en önemli sebebinin Avrupa ve Amerika merkezli metropollerin primini tamamlamış şehirler olması olduğunun altını çizdi ve "Mesela şehirlerin banliyöleri dahil genel ortalama apartman dairesi metrekare fiyatı Cenevre’de 15 bin 260 euro, Zürih’te 13 bin 880 euro, Londra’da 13 bin 750 Euro, Münih ve Paris’te ise 10 bin euro üzeriyken bu rakam İstanbul geneli ortalamada 26 bin lira" ifadelerini kullandı. 

Yerli ve yabancı lüks konut alıcılarının, İstanbul’daki prim potansiyelini net şekilde gördüğüne vurgu yapan Akbal, "Biz de Barbaros48 projemizle bu oturumluk lüks proje arayışına bir cevap vermek istedik ve şehrimizin değerini yukarı taşıyacak özel bir proje tasarladık" açıklamasında bulundu.

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı dan Boğaz aksına dev proje!

Projenin yatırım değerinin 2 milyar Türk Lirası seviyesinde olduğunu açıklayan Akbal, bir gün mutlaka İstanbul’da da ‘kıymetli’ konut projelerinin metrekare fiyatının 30-40 bin euro’ların üzerinde olacağına dikkat çekti. 

"İstanbul’un bu seviyelere ulaşabilmesi için sektör oyuncusu olarak biz elimizi taşın altına koyuyoruz" diyen Zeki Akbal, Türkiye’de edindikleri know how’ı Avrupa’ya da taşımaya hazırlandıklarının altını çizdi ve "Almanya’da özellikle Frankfurt çevresinde arsa ve proje geliştirmek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. 

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 


Geri Dön