17 / 05 / 2024

esin yapı zincirlikuyu

esin yapı zincirlikuyu

İstanbloom, Zincirlikuyu Bölgesi’ndeki Leed Gold Sertifikası’na sahip sayılı binalardan biridir. Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro İstasyonu’na 400 metre mesafededir...

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Esin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Riskli yapı sorunu nasıl çözülür?

'Riskli binalar' deprem olmadan da yıkılabiliyor. TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, yapı denetiminin özelleşmesinin olumsuz sonuçlar yarattığını aktarırken, İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna ise imar barışının usulsüzlüklere neden olduğunu söyledi.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Çiftçi Towers da yapı kayıt belgesi aldı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aşur Maden ve Esin Maden ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbloom'a kaçak kat cezası!

Şişli Belediyesi, BJK Başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın projesinin çatısına kaçak kat çıktığını tespit etti. Söz konusu alanı mühürleyen belediye firmaya para cezası kesti...

Yapı sektörü İzmir ve Ankara'da buluştu!

Habertürk gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında 39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı'nı anlattı. İşte o yazı...

Propa Plus Zincirlikuyu'da 60 ay sıfır faiz taksitle!

Propa Plus Zincirlikuyu'da 60 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor. Propa Plus Rezidans projesi Mart 2017'de teslim edilecek...

Arz Yapım Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Yapım Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Kasım Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Küçükpiyale Mahallesi, Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesi'nde kuruldu.

Sur Yapı Lavender 5 duyuya hitap ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Sur Yapı'nın Lavender projesini değerlendirdi. İşte o haber...

Bodrum'da yapı kullanma izni olmayan işyerlerine tahliye!

Muğla’nın Bodrum ilçesin Turgutreis mahallesinde yapı kullanım izin belgesi bulunmayan işyerleri, mülkiyet sahibi Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliyesi istendi. Büyükşehir Belediyesi aynı alanda yeni bir proje hazırladığını açıklandı.

Kentsel dönüşümün ana konusu yapısal sorunlar!

Habertürk Gazetesi'nin yazarlarından Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında depremde karşılaşılabilecek yapısal sorunları kaleme aldı. İşte Esin Tümer'in o yazısı..

esin yapı zincirlikuyu Haberi

esin yapı zincirlikuyu


İstanbloom, Zincirlikuyu Bölgesi’ndeki Leed Gold Sertifikası’na sahip sayılı binalardan biridir. Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro İstasyonu’na 400 metre mesafededir. Ulaşım, Kore Şehitleri Caddesi üzerinden ve Büyükdere Caddesi’ne doğrudan bağlantı sağlayan yeni yol üzerinden sağlanmaktadır.



Ofis alanlarında yer alan iç bahçeler sayesinde  maksimum gün ışığı ve peyzajın rahatlatıcı etkisini gün boyunca hissetme olanağı, yatay şekilde yayılmış, aynı kat içinde birleştirilebilen ve ayrılabilen farklı büyüklükteki ofis alanları,

çevre dostu sistemler kullanılarak kontrol altına alınmış enerji tüketimi, Tek katta yayılan geniş ofis alanlarıyla monotonluktan uzak bir mimari konsept...


Bu ve benzeri birçok özellik, projeyi diğer projelerden ayırmaktadır. Istanbloom'un kiralık ve satılık kat seçenekleri bulunmaktadır. Proje 2013'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek.


0212 274 72 79