03 / 05 / 2024

Esin Yapıdan yeşil ofis projeleri

Esin Yapıdan yeşil ofis projeleri

Gün geçtikçe azalan yeşil alan ve yoğunlaşan kent yaşamından uzaklaşmak isteyen işyeri sahipleri artık ofislerin çevreye uyum sağlamasına, nefes almasına ve minimum enerji tüketimi yapmasına özen gösteriyor...

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Yeşil Yapı'dan 2021'in ilk yarısında 11.9 milyon TL'lik hasılat!

Yeşil Yapı'nın faaliyet raporuna göre; şirketin hasılatı 11 milyon 901 bin 509 TL olarak belirlendi.

Yeşil Yapı'dan ilk 3 ayda 21.5 milyon TL hasılat!

Yeşil Yapı'nın 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

Yeşil Yapı'dan ilk 3 ayda 20.8 milyon TL'lik satış!

Yeşil Yapı'nın 1. dönem geçici vergi eki mali tablosu yayınlandı. Tabloya göre, şirket ilk 3 ayda 20.8 milyon TL'lik satış elde etti. 

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Yeşil Yapı'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil Yapı'nın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı! Kiler GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

SPK'dan Yeşil GYO ve Engin Yeşil'e ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde Yeşil GYO'ya toplam 107 bin 577 lira, şirketin ortağı Kamil Engin Yeşil'e de 38 bin 308 lira idari para cezası kesti

Yeşil Yapı'dan finansal duran varlık edinimi açıklaması!

Yeşil Yapı'nın Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesi içinde yüzde 48,15 oranı ile ortak olan Yeşil Holding A.Ş.'nin paylarının 120.689.790  TL bedel ile Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye,  Genel Kurulumuzun onayına sunularak yüzde 9,9 oranı ile  iştirak edilmesine karar verildi

Esin Yapıdan yeşil ofis projeleri Haberi

Esin Yapıdan yeşil ofis projeleri

Gün geçtikçe azalan yeşil alan ve yoğunlaşan kent yaşamından uzaklaşmak isteyen işyeri sahipleri artık ofislerin çevreye uyum sağlamasına, nefes almasına ve minimum enerji tüketimi yapmasına özen gösteriyor. Bu ihtiyaçlardan yola çıkarak projelendirilen Esin Yapı'nın İstanbloom projesinde yer alan çevreci ofisler iş dünyasının beğenisine sunuluyor. 



İstanbloom, teknolojik çözümlerin yanı sıra LEED sertifikası koşullarına uygun, ısı ve ses yalıtımı, enerji tasarrufu sağlayan, doğaya saygılı ve nefes alabilen ofisler sunuyor. Son dönemde yatırımcıların özellikle taşınmaz mülklerini akıllı binalardan yana kullanması, çalışanların verimliliğini artırdığı gibi sürdürülebilir çevre ve kaynaklara verdikleri önemi de gün geçtikçe artıyor. Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin; "İşyeri sahiplerinin yanı sıra çalışanların da günün büyük bölümünü geçirdikleri ofislerinin nefes almasını ve doğaya zarar vermeyen teknoloji ile tasarlanmış olmasını istiyor....