28 / 04 / 2024

esk

esk

Et ve Süt Kurumu, geçtiğimiz hafta kuzu eti fiyatlarında yüzde 25 indirime gidilmişti. Kurum bugünden itibaren küçükbaş hayvancılıkta karkas et alım fiyatlarını yükseltti.

Malatya'daki tarihi surların restorasyon çalışmaları ne durumda?

Battalgazi ilçesindeki tarihi surlar yeniden yükseliyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eski Malatya’da bulunan tarihi surların restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Eskişehir Pazaryeri 'ne yatırım!

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Belediye Kültür Merkezi 'nde düzenlenen birlik ve beraberlik günü adı altında ki etkinlikte ilçe sakinlerine hem aşure dağıttı hem de ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımları paylaştı.

1946 yılında Nişantaşı'nda 4 daireli apartman 48 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Nişantaşı'nda 4 daireli bir apartman bin 600 altın parasına, 48 bin liraya satılacakmış. Şişli'de dört daireli apartman ise 45 bin liraya satılacakmış.

Eski binaların enerji tasarrufu için bankalarla görüşülüyor!

Isı yalıtımı olmayan binalara ruhsat vermeme yönündeki kararın ardından eski binalar için de adım atılıyor...

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara'da da tek fiyat uygulanacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) arasında yapılan protokol çerçevesinde Ankara'da da kırmızı et fiyatları resmen sabitlendi. İşte sabit fiyatlar...

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! İŞKUR üzerinden KPSS’siz personel alacak! Başvurular başladı...

İş arayan ve iş verenlerin ortak noktası olan İŞKUR'da pek çok iş ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlara bir yenisini Et ve Süt Kurumu ekledi. ESK, KPSS şartsız personel alımı yapacak.

Kuzu karkas eti ihracat yetkisinde Et ve Süt Kurumu'ndan şok karar!

ESK, yıl sonuna dek 5.000 tonluk kuzu eti ihracat yetkisinin yerine getirilemeyeceğini duyurdu. İhracat yetkisini kullanmama kararının arkasında yükselen piyasa fiyatlarını işaret etti. İhracat kararı alındığında kuzu eti kesim fiyatları son iki hafta içinde 10 lira üzerinde bir artış görmüştü.

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Et fiyatlarına indirim müjdesi! Etikete yansıdı

Et ve kıyma fiyatlarına indirim uygulandı. Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından yapılan açıklamada, kırmızı et fiyatlarının düşürüldüğü açıklandı. İşte tüm detaylar...

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama! Çok önemli bir gelişme yaşandı!

Et ve Süt Kurumu (ESK), şarküteri üretimi yapan firmalara yönelik olarak mayıs sonuna kadar 16 bin canlı kesimlik büyükbaş hayvandan elde edilecek karkasların satışını yapacağını açıkladı.

Et fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti! Uygun fiyata et almak için bir fırsat daha var

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Kırmızı et sanayicileri fiyatların dengelenmesini bekliyor!

Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Bılıkçı, ESK'nin kırmızı et piyasasına yönelik adımları ile ilgili olarak 500 bin baş hayvanlık besilik ithalatı için izin verildiğini belirterek, onlarla beraber fiyatlar dengeye oturacağını söyledi.

Ankara’da et fiyatları sabitledi: Kıyma 190 TL, kuşbaşı 210 TL...

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ankara'da perakende satış amacıyla sabit fiyatla et teminine başladığını duyurdu. Bu kapsamda,  Ankara'da 190 liradan kıyma ve 210 liradan kuşbaşı satılacak.

esk Haberi

esk

Et ve Süt Kurumu (ESK), küçükbaş hayvancılıkta karkas et alım fiyatlarını yükseltti. Kuzu karkas alım fiyatı 88 liradan 90 liraya çıkarılırken, ihraç amaçlı karkas alım fiyatı ise 92 liraya çıktı.

Piyasa regülasyonu çerçevesinde bazı tedbirler aldıklarını vurgulayan ESK'nın açıklamasına göre, iç tüketimin artırılması amacıyla da perakende satış mağazalarında yüzde 25 indirim yapıldı.

Alınan bu tedbirlerle beraber kuzu karkas fiyatları, piyasada 85 TL/kg‘dan ortalama 90-95 TL/kg’a çıkardı. ESK, bugünden geçerli olmak üzere toklu alım fiyatlarını da 82 TL/kg’dan, primlerle 90 TL/kg’ye çıkardı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, et fiyatlarıyla ilgili açıklama yapmıştı.

Bakan Kirişci, Et ve Süt Kurumu'nda kuzu eti fiyatlarının yüzde 25 indirimli satılacağını duyurmuştu.

Et ve Süt Kurumu mağazalarında satılan koyun, kuzu, toklu etinde yüzde 25'e varan indirimli satışlar 5 Ağustos 2022...