16 / 05 / 2024

Eşkenar Mühendislik iletişim

Eşkenar Mühendislik iletişim

Eşkenar Mühendislik Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Temürcan ve Suha Çilmi ortaklığında kuruldu. 

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Mutlu Gençkal tarafından kuruldu.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

2022-2023 üniversite harç ücretlerine şok zam! Hangi fakülteye ne kadar harç yatıracak? Tıp, mühendislik, iletişim...

Üniversite harç ücretlerine yüzde 36 zam yapıldı. Peki hangi bölüm ne kadar harç parası yatıracak? İşte 2022-2023 harç ücretleri miktarı...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Nurhak tarafından kuruldu.

Eısenmann Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eısenmann Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Eısenmann Gmbh tarafından kuruldu.

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugünn Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Özenç tarafından kuruldu.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

Eşkenar Mühendislik Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşkenar Mühendislik Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Temürcan ve Suha Çilmi ortaklığında kuruldu. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Eşkenar Mühendislik iletişim Haberi

Eşkenar Mühendislik iletişim

Eşkenar Mühendislik Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Temürcan ve Suha Çilmi ortaklığında kuruldu. 

Eşkenar Mühendislik Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik, mekanik inşaat taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, proje işleri iştigal konusu ile ilgili olarak proje ve danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermek, 2. Her türlü inşaat mühendislik, mimarlık hizmetleri yapmak, konusu ile ilgili ihale açmak, açılmış olan ihalelere iştirak etmek ve müteahhitlik yapmak, elektromekanik ve inşaat sektöründeki her türlü projenin bakım ve işletme hizmetlerini vermek, Konusu ile ilgili her türlü plan proje tanzimi, mekanik, statik ve kesin hesap ve bu konularda müşavirlik hizmetleri yaptırmak, Her...