30 / 04 / 2024

eski beşiktaş

eski beşiktaş

1958 yılında Belediye Meclisi'nin yaptığı toplantıda muhtelif imar mazbataları kabul edilmiş, Beşiktaş'ın imar planı da uygun görülmüş. Beşiktaş'ın imarının gerçekleşmesi için, dört milyon lira tutarında istimlake ihtiyaç görülmekteymiş.

Beşiktaş Arnavutköy'de deniz kenarında bir apartman 45 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Arnavutköy'de deniz kenarında 3 daireli bir bina bin 185 altın parasına 45 bin liraya, aynı semtte deniz manzaralı 2 daireli bina ise 35 bin liraya satılacakmış.

1935 yılında Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde 210 metrekare arsa 210 liraya satılacakmış!

1935 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Üsküdar Solak Sinan'da bir ev 330 liraya satılıkmış. Yine Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde metrekaresi bir liradan 210 metrekare arsa 210 liraya satılacakmış.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Beşiktaş Abbasağa'da sit alanı kararı!

Beşiktaş-Dikilitaş-Balmumcu Uygulama İmar Planı kapsamında “Öneri Eski Eser Konut Alanı”nda kalan 353 ada, 3 parsel sayılı taşınmazın eski eser yönünden incelenerek tescillenecek değerde olup olmadığı kararı verildi.

Beşiktaş'ta konut metrekare fiyatı yüzde 24,7 arttı!

'Taşı toprağı altın’ İstanbul’un en eski semtlerden Beşiktaş, konut m2 fiyatlarında yıllık yüzde 24.7 artışla, yüzde 10.6 yükselen altından bile daha fazla değer kazandı.

1968 yılında Beşiktaş'a 650 kişilik tiyatro binası yapılacakmış!

1968 yılında İstanbul Belediyesi, Beşiktaş'a 650 kişilik modern bir tiyatro binası yapılacakmış. Barbaros Meydanı'ndaki eski tramvay deposunun yerine inşa edilecek bina için, bütçeye 500 bin liralık tahsisat konulacakmış.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti: Stat bitsin geleceğim!

İspanyol oyuncu, resmi twitter hesabından, “Güzel şehir İstanbul’u çok özledim. Beşiktaş’ın yeni stadyumu bitince gelmek istiyorum. Bu heyecanı yaşamak istiyorum” diyerek Siyah-Beyazlılar’ı unutamadığını bir kez daha gösterdi....

Beşiktaş Belediyesi eski duvar mozaiklerini gün ışığına çıkarıyor!

Beşiktaş Belediyesi, elli yılı aşkın süredir araştırılmayan bu önemli eserleri gün ışığına çıkarmak için geçen yıl bir proje başlattı. Birçok ünlü sanatçının geçmişte bina cephelerine yaptığı mozaikler restore ediliyor..

Colin's, Türkiye’deki 155’inci mağazasını Beşiktaş’ta açtı!

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, yeni mağazasını Beşiktaş’ta açtı.

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Ali Hakan Yıldızcı tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

eski beşiktaş Haberi

eski beşiktaş

İstimlak edilecek her binanın parası peşin olarak ödenecek.


Beşiktaş'ın imarı için yapılacak istimlak 4 milyon lirayı buluyor.


  Belediye Meclisi, dün öğleden sonra fevkalade bir toplantı yapmıştır. Toplantıda, muhtelif imar mazbataları kabul edilmiş, Beşiktaş imar planı da uygun görülmüştür.

  Bu arada söz alan azalar, bundan sonra yapılacak istimlakler için evvela ödenecek paranın temin edilmesini istimlak işine de ancak bundan sonra başlanmasını istemişlerdir. Bu istek muvafık görülmüş ve karara bağlanmıştır.

  Beşiktaş'a ait imar planının tahakkuku için dört milyon lira tutarında yeni bir istimlake ihtiyaç görülmektedir. 

  Kuştepe semtindeki elektrik tesislerinin tamamlanması için gereken 50 bin liralık tahsisatın temini, temizlik amelesine öğle yemeğinden başka, akşam yemeği verilmesi durumlarının da ıslahı istenmiş, bu istek de kabul edilmiştir. Üyelerden biri, amele kelimesinin üzerinde durarak bu tabiri...