04 / 05 / 2024

eski Deniz Nakliyat Binası

eski Deniz Nakliyat Binası

2001 yılında Üsküdar'daki Deniz Nakliyat binası müzayedeye çıkacakmış. Bugün Ciner Grubu'nun sahibi olduğu binaya 2001 yılında, 24 trilyon lira (273 bin 348 adet altın parası) tahmini bedel belirlenmiş.

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Karaca tarafından kuruldu.

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Özantaş Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özantaş Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Özant ve Önder Özant ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO Bodrum parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 929 ada 3 parsellerde" geliştirilen gayrimenkul projesine ait Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çimen Şahsiyar ve Murat Deniz ortaklığında kuruldu. 

Deniz GYO Bodrum projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 5 parseller ile 929 ada 2 ve 3 parsellerde yer alan projenin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı....

Komşuya ‘deniz manzaramı kapattın’ davasında flaş karar!

Yargıtay, komşusunun yaptırdığı tadilatlar nedeniyle deniz manzarasının kapandığı gerekçesiyle dava açan ev sahibini haklı buldu. Yargıtay, yazlıkçının evini eski haline getirmesi gerektiğine karar verdi.

eski Deniz Nakliyat Binası Haberi

eski Deniz Nakliyat Binası



Korkmaz Yiğit'in binası 24 trilyon


    BANKEKSPRESS'in eski sahibi Korkmaz Yiğit'in 16 milyon dolara Özelleştirme İdaresi'nden satın aldığı Üsküdar Paşalimanı'ndaki eski Deniz Nakliyat binası da müzayedeye çıkıyor. 1705 metrekare arsa ve 7 bin 700 metrekarelik bina alanı ile Boğaz'daki en büyük ve en değerli gayrimenkuller arasında bulunan gayrimenkul için 24 trilyon lira tahmini bedel belirlendi. Bodrum, zemin, 4 normal kat ve bir çatıkatı bulunan binanın müzayede cirosunun yarısını tek başına sağlaması bekleniyor.

    Müzayedede satılacak Bursa Buttim İş Merkezi'nde bulunan toplam 120 milyar lira tahmini bedele sahip 4 dükkanın ise Cavit Çağlar'dan İktisat Bankası'na geçtiği bildirildi.


(2001 yılında Reşat...