15 / 05 / 2024

eski evini ver yeni evi al kampanyası

eski evini ver yeni evi al kampanyası

2006 yılında yeni şirket kurarak Suat Altın İnşaat adıyla faaliyetlerine devam eden firma yaptığı kampanyalarla adından söz ettiriyor. Suat Altın İnşaat'tan "Eski evinizi getirin yenisini alın" kampanyası detayları...

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Donald Trump evini 59 milyon dolara satıyor!

Amerika'nın eski Başkanı Donald Trump Palm Beach'teki dev evini 59 milyon dolara satışa çıkardı.

Evini satan mülk sahibi kombiyi söktürebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde evini satan eski mülk sahibinin kombiyi götürüp götüremeyeceğini kaleme aldı.

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Ahmet Hakan'ın imzasını taklit ederek evini kiraya veren eski şoförüne hapis cezası!

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan Coşkun'un imzasını taklit ederek dairesini 170 bin lira karşılığında kiraya veren eski şoförü Sari Demir'e 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi...

Ata Demirer: Bursa Altıntaş inşaat baskıyla yıkılmış!

Bir süredir Bozcaada'da yaşayan ve deniz tutkusuyla bilinen komedyen Ata Demirer, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Demirer, hayatının en önemli yerlerinden biri olan eski evini sosyal medyadan yayınladı. 

Eskişehir'de evden çıkmamak için evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı!

Eskişehir'de evden çıkmamak için kirada oturduğu evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

QNB Finansbank evini değiştiren konut kredisi!

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi ürünü dahilinde eski konutun satılmasını beklemeden yeni konut için ekspertiz değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor...

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

Makyol Yaşam'da eski evini getir, yeni evine hemen taşın!

Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde "eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma" kampanyası başladı...

eski evini ver yeni evi al kampanyası Haberi

eski evini ver yeni evi al kampanyası


1970 yılında Altın İnşaat adı ile kurulan ve özellikle konut alanında uzmanlaşan firma, bugüne kadar ürettiği toplamda 300 bin metrekarelik yaşam alanlarıyla yaklaşık 3 bin aileyi ev sahibi yaptı. 2006 yılında yeni şirket kurarak Suat Altın İnşaat adıyla faaliyetlerine devam eden firma yaptığı kampanyalarla adından söz ettiriyor.


Suat Altın İnşaat: 'Eski evinizi getirin yenisini alın'...


Suat Altın İnşaat yaptığı kampanyalarla da adından sıkça söz ettiriyor. Firmanın son kampanyası, "Eski evinizi getirin yenisini alın". Suat Altın İnşaat kampanya ile ev, arsa veya arabasını getirene yaptığı konut projelerinden daireler veriyor. Bir nevi eski gayrimenkulünüzü piyasa değerinde takas ederek yeni daire sahibi olabiliyorsunuz.


Suat Altın İnşaat'ın kampanya dahilinde sunulan ve devam eden konut projeleri şöyle:


Esenyurt Holiday, Golden Life 2, Altın Koza 6, Altın Konak 2,...