28 / 04 / 2024

Makyol Yaşam'da eski evini getir, yeni evine hemen taşın!

Makyol Yaşam'da eski evini getir, yeni evine hemen taşın!

Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde "eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma" kampanyası başladı...



Makyol tarafından hayata geçirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında "eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma" kolaylığı sağlanıyor. 


Bugün al, bugün taşın

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde başlayan kampanya İstanbul'un tüm ilçelerini kapsıyor. Evini değiştirmek isten vatandaşlar, mevcut evlerin değeri, şirketin yönlendireceği ekspertizlerin çalışmasıyla belirlenerek talep edilen yeni evin peşinatına sayılıyor. Peşinata sayılacak olan ekspertiz değeri ile yeni evin satış değeri arasında oluşabilecek fiyat farkları için ise 36 ay yüzde 0 faize kadar uygun şartlarda ödeme kolaylığı sağlanıyor. Böylece tüketiciler mevcut evlerini satma derdinden kurtuluyor ve yeni evlerine hızla taşınabiliyor.Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında spa, sauna, fitness, yürüyüş bantları, yoga ve pilates, dans eğitim merkezi bulunuyor. 


www.makyolyasam.com.tr

 


Geri Dön