17 / 05 / 2024

eski mobilyaları yeniden boyama

eski mobilyaları yeniden boyama

Mobilyalarınız eskidiyse ya da onlardan sıkıldıysanız ve çok severek aldığınız mobilyalarınızı yenilemeyi henüz düşünmüyorsanız onlara yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.2 adımda eski mobilyalarınızı yenileyin..

Plaklar yeniden değer kazandı! Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden değerlendi. Peki plak fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Plaklar yeniden değerlendi! Bakın fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden gündemde. Peki plak fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Hangi gayrimenkuller yeniden değerlemeye tabi tutulabilir?

Eski Hesap Uzmanı/YMM Okan Coşgun, Dünya Gazetesi'nde taşınmazların yeniden değerlemesini kaleme aldı. İşte Okan Coşgun'un 'Finansal kiralama sözleşmesi devam eden iktisadi kıymetler yeniden değerlemeye tabi tutulabilir' başlıklı yazısı...

Sitelerde mahkemelik olan yönetim yeniden aday olabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, geçen yıl yönetimin usulsüz seçilmesi sebebiyle dava açtıklarını belirten okuyucu, davanın yıl sonuna uzadığını söyledi. Temmuz'da toplantı yapılacağını belirten okuyucu eski yönetimin yeniden aday olduğunu, bunun mümkün olup olmadığını sordu.

Kasımpaşa'daki karakol binasının rekonstrüksiyon tartışması!

Kasımpaşa'da bulunan tarihi Divanhane binasının yanında bulunan eski karakolun yeniden yapılma çalışmaları tartışmalara neden oldu.

Kasımpaşa'daki Divanhane'de yıkımlar yeniden başladı!

Kasımpaşa'da bulunan Divanhane Eski Karakol binasında yıkımlar İBB tarafından durdurulmuştu. Söz konusu binada yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Salda Gölü eski görüntüsüne kavuşturuldu!

Salda Gölü yakınında, çevre düzenlemesi yapan yüklenici firmanın usulsüz çalışmalarla alandan taşıdığı malzeme, bilim insanlarının kontrolünde el işçiliğiyle yapılan hassas çalışmalarla yeniden eski yerine bırakıldı.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Kapadokyalılar Özlüce yer altı şehrinin yeniden açılmasını istiyor!

Nevşehir Derinkuyu'ya bağlı Özlüce Köyü'nde yaşayanlar, 1976'da eski bir evin onarımı sırasında tesadüfen ortaya çıkarılan yer altı şehrinin yeniden turizme açılmasını bekliyor...

Eskişehir Millet Bahçesi yeniden değerlendirilecek!

Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı millet bahçesi plan notlarının yapılaşmayı artıracağını belirterek yeniden değerlendirmesine karar verdi...

Musul'un tarihi çarşısı yeniden imar edilecek!

Terör örgütü DEAŞ ile savaşta büyük zarar gören Musul'un tarihi çarşısı eski haline uygun şekilde yeniden inşa edilecek.

Osmangazi Tahtakale Çarşısı yeniden ayağa kalktı!

Bursa’nın tarihi çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla eski hüviyetini yeniden kazandı. 

eski mobilyaları yeniden boyama Haberi

eski mobilyaları yeniden boyama

Mobilyalarınız eskidiyse ya da onlardan sıkıldıysanız ve çok severek aldığınız mobilyalarınızı yenilemeyi henüz düşünmüyorsanız onlara yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Mobilyalarınız eskidiyse ya da onlardan sıkıldıysanız, ve çok severek aldığınız mobilyalarınızı yenilemeyi henüz düşünmüyorsanız onlara yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Eskiyen ve yıpranan mobilyaları yenilemek için farklı yöntemler var. 


1. ZIMPARALAMA 



Özellikle ahşap yüzeye sahip mobilyalarınızı (dolap, komodin, koltuk takımı, sehpa gibi) yenilemek için en pratik ve zevkli yöntem zımparalamadır. Ahşap yüzeyler zımparalandığında üzerinde zamanla oluşan çizikler kaybolur, mobilyalar yepyeni bir görünüm kazanır. Bunun için ince formlu sünger zımparaları kullanabilirsiniz. Dolap ve sehpa gibi düz ahşap yüzeyi olan mobilyalar, kağıt zımparalarla da zımparalanabilir, ancak detaya ve şekillere sahip olan oyma ahşap yüzeyler zımparalanırken sünger zımpara kullanın. Bu sayede zımparayı dar ve küçük alanlara...