03 / 05 / 2024

Eski Yapı Teknik İnşaat iletişim

Eski Yapı Teknik İnşaat iletişim

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Hızır Saral tarafından kuruldu.

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Karci tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Mardin'de eski yapılar yıkılıyor!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, şehrin siluetini bozan ve görüntü kirliliğine neden olan betonarme yapıların yıkım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

HNN Yapı Teknik A.Ş Northgate Ankara projesi!

HNN Yapı Teknik  Northgate Ankara projesi Nisan başında satışa çıkıyor. 1+1'den 6+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan proje 379 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksal  Mutlu, Selim Günay ve Serdar Erikci tarafından kuruldu.

Eski Yapı Teknik İnşaat iletişim Haberi

Eski Yapı Teknik İnşaat iletişim

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat taahhüt, restorasyon ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak 2- Her türlü yapı ve benzeri ile ilgili dekorasyon tasarım faaliyeti yapmak ve uygulamak 3- Şirket konusu içindeki inşaat dekorasyon ve restorasyon hizmetlerini kendi ekipleri ile yapabileceği gibi bunları kısım kısım yada tamamen taşeronlara ihale sureti ile yapmak 4- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatlar ı yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak 5- Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında...