21 / 09 / 2024

eski yazlık belediye binası ne zaman açılacak

eski yazlık belediye binası ne zaman açılacak

Sakarya Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi...

Belediye, Burhaniye Pelitköy’de arsa ve 9 adet yazlık satıyor

Balıkesir Burhaniye Belediyesi mavi bayraklı plajlarıyla ünlü Pelitköy’de arsa ve 9 adet yazlık satıyor. Gayrimenkullerin satışıyla ilgili esaslar tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar

1941 yılında Taksim'deki eski mezarlık arsaları satılık!

1941 yılında Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda yer alan eski mezarlık arsaları belediye tarafından satılığa çıkarılmış.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Mamak'taki eski çöplük alanı 'park' olacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan, Mamak'taki eski çöplük alanına EGO Garajı yapılması kararına vatandaş itiraz etti. Açılan dava ve toplanan 5 bin 700 imzanın ardından alanın, 'bölge parkı ve spor alanı' olarak ayrılması kararlaştırıldı

Balıkesir'deki eski dekanlık binası Etnografya Müzesi mi olacak?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kentin tarihi yapılarından olan Eski Dekanlık Binasını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne sunduğu dilekçeyle resmen tahsisini talep etti, binanın eni bir Etnografya Müzesine dönüştürülmesi amaçlanıyor...

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Yazlık için emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide tek mesken sahipleri muaf tutuluyor. Peki, bu durumda yazlık için emlak vergisi ödenir mi?

İşte yazlık için en uygun 10 yer!

Plajdan dönülmüş; misafirler sofraya kurulmuş, baba mangal başında, anne salatada, çocuklar arkadaşlarıyla bahçede.Bu yıl bir yazlık tutmak istiyorsanız, harekete geçmenin tam sırası. Aylık yaklaşık kaç lira mı? İşte yazlık için en uygun 10 yer...

Günlük yazlık ev kiralama yasası!

Günlük yazlık ev kiralama hususunda bazı yasal düzenlemeler bulunuyor. 11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler için ruhsat alınması gerekiyor. İşte günlük yazlık ev kiralama yasası..

eski yazlık belediye binası ne zaman açılacak Haberi

eski yazlık belediye binası ne zaman açılacak


Serpan Belediyesi tarafından Eski Yazlık Belediyesi Ek Hizmet binasında gerçekleştirilen çevre düzenleme ve restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.


Sakarya Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Peyzaj çalışmalarında sona gelinen, restorasyon çalışmalarının da büyük bir kısmının tamamlandığı Eski Yazlık Belediyesi Hizmet Binası’nda, Vatan Mahalle Muhtarlığı’na da yer tahsis edilecek.


Serpan Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, içerisinde sosyal faaliyetlerin de yapılabileceği tesisten en üst düzeyde faydalanmak istenildiği ifade edilirken, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne ait binada hizmet veren Vatan Mahalle Muhtarlığı’nın da yeni binada hizmet vereceği belirtilirken, çevre düzenlemesi ve restorasyon faaliyetlerinin tamamlanması ile birlikte, Yazlık Bölgesi’nin önemli bir...