23 / 07 / 2024

eski YİMPAŞ binası

eski YİMPAŞ binası

Eski YİMPAŞ binasının önce SGK'ya, ardından da Milli Eğitim'e devredildiğini belirten Alpay: "Binanın nasıl değerlendirileceği planlandı" dedi.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tasfiye edilen kooperatifte eski yönetim planı geçerli olur mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 170 haneli yazlık bir sitede hisse sahibi olduğunu aktaran okuyucu, kooperatiflerini tasfiye ettiklerini belirtti. Okuyucu, eski yönetim planının, kurulların ve kararların geçerli olup olmadığını sordu.

Eski site yönetimden kalan borçlar ne olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, sitede yapılan incelemede eski yönetimin yeni yönetime 200 bin TL borç bıraktığı ve 43 bin TL'lik icra takibi olduğu, bu durumda ne yapılacağı soruldu. 

Afrika'nın en yüksek binası Mısır’da yükseliyor!

Afrika'nın en yüksek binası olma özelliğine sahip olacak Iconic Tower Kahire'de inşa ediliyor. Bina tamamlandığında 385 metre yüksekliğe sahip olacak. 

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

İstanbul’un boyu uzayacak: Merkez Bankası Avrupa’nın en yüksek binası olacak!

Finans Merkezi’ne Avrupa’nın en yüksek binası inşa ediliyor. İhalesi Limak’a verilen işin maliyeti ise açıklanmadı. 

Huayuan Grup'un eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi!

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'i Kovid-19 salgınıyla mücadele konusunda açıkça eleştiren, devlete ait bir emlak şirketinin eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi vefat etti! 

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi, 43 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi...

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Eski yöneticinin yaptığı işten yeni yönetici sorumlu mudur?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eski yönetici binada tadilat yaptırmış. Bunun için alınmış bir karar yok. İş için kapalı fatura almış dosyasında duruyor. Şimdi yeni yönetici döneminde iş ihtilafa binmiş, tadilatı yapan parasını istiyor. Bu durumda sorumlu yeni yönetici mi eski yönetici mi?' sorusunu yanı

eski YİMPAŞ binası Haberi

eski YİMPAŞ binası

Eski YİMPAŞ binasının önce SGK'ya, ardından da Milli Eğitim'e devredildiğini belirten Alpay: Binanın nasıl değerlendirileceği planlandı .


Ak Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay, eski YİMPAŞ binasının nasıl değerlendirileceği konusunda başlatılan çalışmaların aksama olmadan devam ettiğini açıkladı.

Alpay konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eski YİMPAŞ bina ve arsası Ak Partili milletvekili arkadaşlarımız, Belediye Başkanımız ve Valimizin de bulunduğu heyetin çalışmaları ile önce eski YİMPAŞ holdingin prim borcuna mahsuben SGK'ya devri sağlanmış, ardından bu arsa üzerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası, 24 derslikli Anadolu turizm meslek lisesi okul binası, 60 yataklı uygulama oteli, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon yapım projesi ile ilgili mutabakat sağlanmıştır. Millî Eğitim Bakanımızla yapılan görüşmeler sonunda arsa üzerindeki tamamlanmamış binanın yıkılarak bahse konu projenin hayatı geçirilmesi...