01 / 05 / 2024

eskidji BTOM

eskidji BTOM

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer aşan gayrimenkuller Eskidji aracılığı ile 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor...

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü bugün saat 14.00'te açık artırma ile satıyor.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Eskidji, Şekerbank'ın 52 ildeki 250 gayrimenkulünü bugün satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 250 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Açık artırma yöntemiyle satılacak gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

Eskidji, Şekerbank'ın 266 gayrimenkulünü 27 Eylül'de satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 266 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor...

BTOM'un gayrimenkulleri bugün satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi (BTOM), Ankara, İstanbul ve Edirne'deki 3 gayrimenkulünü bugün Eskidji aracılığı ile satıyor..

BTOM'un gayrimenkulleri 17 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer alan 3 gayrimenkul  Eskidji aracılığı ile 17 Mayıs'ta satışa çıkıyor..

BTOM'un gayrimenkulleri 3 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer aşan gayrimenkuller Eskidji aracılığı ile 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor...

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin gayrimenkulleri satılıyor!

'Bankalararası Takas Odaları Merkezi' (BTOM) adına kayıtlı ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin satışı konusunda, Eskidji Müzayedecilik A.Ş. ile BTOM arasında anlaşma yapıldı. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

eskidji BTOM Haberi

eskidji BTOM

Bankalararası Takas Odaları Merkezi (BTOM) adına kayıtlı Ankara, İstanbul ve Edirne illerinde yer alan gayrimenkuller 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14:00'de Eskidji Merkez Binası Yenibosna’da açık teklif alma toplantısı düzenlenecek. 

İstanbul Okçumusa Caddesi’nde yer alan gayrimenkul için 4 milyon 500 bin TL, Ankara Necatibey Caddesi’nde yer alan gayrimenkulün 3/36 hissesi için 83 bin TL, Edirne Saraçlar Caddesindeki gayrimenkul için 200 bin TL başlangıç bedeli belirlendi. Toplantı esnasında alınan teklifler, BTOM’un onayına sunulacak ve teklifleri onaylanan alıcılar KDV ödemeden gayrimenkulleri satın alabilecek.

Şartnameye Eskidji'nin web sayfasından ulaşılabiliyor. Açık teklif alma toplantısına katılım sağlamak için; Ankara ve Edirne’de yer alan her bir gayrimenkul için ayrı olmak üzere 5 bin TL, İstanbul’da yer alan gayrimenkul için ise 50 bin TL katılım teminatının, şartnamede...