27 / 07 / 2024

eskidji emlak kimin

eskidji emlak kimin

Cemiyet hayatının ünlü çifti Dikran - Yasemin Masis, yeni yılda bebek sahibi oluyor. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi olan 68 yaşındaki Dikran Masis, güzel haberi yeni yıl yemeğinde kutladı...

Emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder?

Kimi mal sahipleri kiradaki gayrimenkulü için vergi mükellefinin kimin olması gerektiğini sorgulayabiliyor. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder? Vergi mükellefi kimdir?

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Demax Gayrimenkul, Eskidji ile ilerliyor!

Ankara OSTİM’de 2 yıldır faaliyet gösteren , DEMAX Emlak Borsası , 10 yıldan uzun süredir gayrimenkul piyasasında hizmet veren tecrübeli kadrosuyla kurumsallaşma yolunda ESKIDJI markası ile ilerlemeye karar verdi.

Emlak Yasası hatalı düzenleniyor!

Eskidji Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal: “Emlak yasasında biraz hatalı gidiliyor. Piyasa tüketici, emlakçı, müteahhit, bankalar ve devlet ayaklarını kapsayacak şekilde düzenlenmeli“ şeklinde konuştu.

Emlak sektörüne İngiliz modeli önerisi!

Eskidji Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak sektörüne yönelik yasa çalışmalarında İngiliz modelinin referans alınabileceğini belirterek, “Çünkü İngiliz sistemi daha sade, orada Emlak Müşavirliği var, kurallar ve kriterler belli” dedi.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Emlak Konut'un Seyrantepe arsası kimin oldu?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantpee arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinin 2. oturumu sonuçlandı. İhalede en yüksek teklif Gül İnşaat Proje'den 637 milyon TL olarak geldi.

Ankara emlak piyasasının yükselen değeri haline geldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul merkezli çok sayıda inşaat firmasının Ankara’da yatırım için yer aradığını ve Ankara’nın emlak piyasasının yükselen değeri haline geldiğini bildirdi.

Emlak vergisi son ödeme tarihleri 2014!

Arazi, arsa ve binalar için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Tapulu taşınmazda tapu kimin adına ise o kişi emlak vergisi ödemek zorunda oluyor. Peki, Emlak Vergisi ne zaman ödenir? Emlak vergisi son ödeme tarihleri 2014!

Emlak Konut Yenibosna arsası kimin oldu?

Emlak Konut Bahçelievler Yenibosna arsası arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ikinci otumu sonuçlandı.Emlak Konut Yenibosna arsası ikinci oturumunda şirket payı geliri olarak en yüksek teklifi Doğa Şehircilik ve Baş Yapı ortaklığı verdi.

Eskidji Gayrimenkul emlak sektöründe çıtayı yükseltti!

Eskidji Gayrimenkul Müzayedesi emlak sektöründe de çıtayı yükseltti. Eskidji Gayrimenkul 2014 yılının ilk Bölge Ortaklığı toplantısını 13 Şubat 2014 Perşembe günü Çınar Otel' de gerçekleştirildi...

Eskidji Gayrimenkul Uluslararası Real Estate temsilciliğini Erbil'de açıyor!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş geçtiğimiz günlerde sektörde büyük ilgi gören CNR Emlak Fuarına katılmış ve yurt dışına açıldıklarını müjdelemişti. Eskidji Gayrimenkul Uluslararası Real Estate temsilciliğini Erbil'de açıyor...

Mustafa Acar: Lisanslı emlak müşavirliği yasa tasarısı sektörü hak ettiği noktaya taşıyacak!

Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar, “ Uzun zamandır gündemde olan fakat çeşitli nedenlerle yasalaşmayan lisanslı emlak müşavirliği yasa tasarısı sektörü önemli ölçüde hak ettiği noktaya taşıyacaktır" dedi

eskidji emlak kimin Haberi

eskidji emlak kimin


Cemiyet hayatının ünlü çifti Dikran-Yasemin Masis, yeni yılda bebek sahibi oluyor. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi olan 68 yaşındaki Dikran Masis’in kendinden 35 yaş küçük eşi Yasemin Masis, güzel haberi yakın dostlarına verdiği yeni yıl yemeğinde kutladı. Yemeğe, cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Neslişah-Engin Altan Düzyatan, Berrin-Ahmet Yoleri çifti ve Beyza Arslan katıldı. İç mimar olan Yasemin Masis, Instagram’da bu özel geceden paylaştığı fotoğrafın altına “Dostlarla yeni yıl” notunu...