30 / 07 / 2024

eskierhirin yrni satdyumu ne zaman tamamlanacak

eskierhirin yrni satdyumu ne zaman tamamlanacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, 2015 yılından itibaren Eskişehirspor tüm maçlarını kendine yakışır bir sahada, alanda oynamış olacak ve inşallah başarılara imza atacak" dedi.

Ümraniye yeni stadına kavuşuyor!

Ümraniye Belediyesi'nin ilçede yaptığı spor yatırımlarından biri olan Ümraniye Şehir Satdyumu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni tapu harcı hesaplama!

Bakanlar Kurulu Kararı ile tapu harcı oranlarında belli bir tarihe kadar indirim yapıldı. İşte yeni tapu harcı oranları ve yrni tapu harcı hesaplama örneği..

eskierhirin yrni satdyumu ne zaman tamamlanacak Haberi

eskierhirin yrni satdyumu ne zaman tamamlanacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, 2015 yılından itibaren Eskişehirspor tüm maçlarını kendine yakışır bir sahada, alanda oynamış olacak ve inşallah başarılara imza atacak" dedi.Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi de olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Sazova Mahallesinde yapımı süren yeni stadyum inşaatında düzenlediği basın toplantısında, kent merkezinde bulunan Eskişehir Atatürk Stadı'nın 1954 yılında yapıldığını ancak yılların geçmesi ve yıpranmadan dolayı Eskişehirspor'a fiziki anlamda hizmet edemez konuma geldiğini belirterek, stadın şehir merkezinde kalması nedeniyle trafikte olumsuz etkilenmenin yaşandığını kaydetti. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı protokol gereği, AK Parti iktidarının kentlerde yeni stadyum hamlesi başlattığını ifade eden Koca, şöyle konuştu: "Yeni stadyum hamleleri ile birlikte Eskişehir'e yeni bir stadyum kazandırılması...