02 / 05 / 2024

Eskişehir Beylikova lojman

Eskişehir Beylikova lojman

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki Uzunburun Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.. Alp, Beylikova merkezde yeni alınan arsanın üzerine 4 dükkan ve 16 dairelik lojman yapılacağını bildirdi.

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Beylikova'ya 189 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Eskişehir Beylikova'da 189 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020!

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 ve TOKİ Eskişehir Beylikova kura sonucu listesi...

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Beylikova 2. Etap projesinde yer alan 189 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap 100 bin konut başvuru detayları!

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap 100 bin konut başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtları...

Eskişehir Beylikova'nın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Beylikova ve bağlı mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Beylikova'ya yeni dükkanlar ve lojman yapılacak!

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki Uzunburun Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.. Alp, Beylikova merkezde yeni alınan arsanın üzerine 4 dükkan ve 16 dairelik lojman yapılacağını bildirdi.

Eskişehir Beylikova Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Eskişehir’in Beylikova ilçesine Kültür Bakanlığı tarafından yaptırılan Kültür Evi tamamlandı. Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde yaptırılan Kültür Evi’nde sosyal etkinlikler yapılması planlanıyor.

Eskişehir Beylikova ve Sivrihisar'da asfalt kaplamaları tamamlandı!

Eskişehir'de Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Eskişehir YHT hattı deposundan bakır kablo çaldığı iddia edilen 3 kişi yakalandı!

Eskişehir'in Beylikova ilçesindeki depodan yaklaşık 5 bin lira değerinde bakır kablo çaldığı iddia edilen 3 kişi yakalandı. Hırsızlık sırasında depodan çalışan makaranın düşmesi sonucu zanlılardan birinin ayağı kırıldı

Eskişehir Beylikova Halk Eğitim Merkezi'ne kavuşuyor!

Eskişehir'in Beylikova ilçesine, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak 13 derslikli 'Halk Eğitimi Merkezi' inşaatının temel kazı çalışmalarının başladığı bildirildi. Projenin 2014 yılında bitirilmesi planlanıyor...

Eskişehir Beylikova lojman Haberi

Eskişehir Beylikova lojman

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki Uzunburun Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alp, Beylikova merkezde kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini, belediye lojmanının ısı yalıtımı ve mimari çalışmalarının yapıldığını, yeni alınan arsanın üzerine 4 dükkan ve 16 dairelik lojman yapılacağını, 19 Haziran Okulunun bahçesine yeni 8 derslikli İmam Hatip Orta Okulu inşaat ihalesinin yapıldığını, Beylikova Sulama Göletinin kaçak su için enjeksiyon inşaat çalışmalarının yapıldığını ve bir etaplık sulama hattının tamamladığını, Beylikova Besi Organize Sanayi inşaat çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve arsa satışlarının yapılacağını söyledi.


2 Eylül...