02 / 05 / 2024

eskişehir Bir Kan Bir Fidan hatıra ormanı

eskişehir Bir Kan Bir Fidan hatıra ormanı

Orman Genel Müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı arasında yapılan protokol gereği, 81 ilde kurulacak olan ‘’Bir Kan Bir Fidan’’ hatıra ormanlarının biri de Eskişehir’de kuruldu.

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Eskişehir Nayman'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Belediye Başkanı Ahmet Ataç Nayman Sokak ve Hoşnudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını denetledi. Ataç, kentin en merkezi noktasında yenilenen sokağın yeni görünümüne kısa sürede kavuşacağını söyledi.

Eskişehir'de 9 okul ve 1 yurt kapatıldı!

Eskişehir'de FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilen 9 okul, bir yurt, bir vakıf ile 10 derneğin faaliyetlerine OHAL kapsamında son verildi.

Eskişehir'de kent bulvarları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezine yeni bulvarlar kazandırıyor. Belediye ekipleri Zincirlikuyu mahallesinde bulunan Kenter Bulvarı’nda asfalt sathi kaplama çalışmalarına hız verdi. Bulvarın kısa bir sürede tamamlanacağını ve trafiğe açılacağı belirtildi.

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in 2015 yılı 'Emlak Vergisi' rekortmenleri açıklandı. Sıralamaya Kanatlı Ailesi damgasını vurdu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.

Eskişehir'de icradan 3.6 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Eskişehir 1. İcra Dairesi, Eskişehir'deki 16 arsa ve bir binayı satışa çıkardı. İhalesi 15 Ağustos'ta başlayacak olan taşınmazların toplam satış bedeli 3 milyon 655 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi'nde zemin etüdü çalışmaların başladı. Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar, 64 hektarlık alanı kapsıyor. Projede kapsamında bulunan tüm yapıların yıkılarak bölgenin modern bir bölge olması hedefleniyor.

eskişehir Bir Kan Bir Fidan hatıra ormanı Haberi

eskişehir Bir Kan Bir Fidan hatıra ormanı

Orman Genel Müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı arasında yapılan protokol gereği, 81 ilde kurulacak olan ‘’Bir Kan Bir Fidan’’ hatıra ormanlarının biri de Eskişehir’de kuruldu.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından toprak işlemesi yapılan Kütahya karayolu Dutluca mevkiindeki sahaya, sedir ve karaçam fidanları dikildi. Son bir yılda Kızılay Kan Merkezine bağış yapan 24 bin 920 kişi adına birer fidan toprakla buluşturularak, Bir Kan Bir Fidan Ormanı oluşturuldu.

Kızılay Batı Anadolu Kan Merkezi Müdürü Erkan Ergen, kısa sürede toprak işlemesi yaparak fidanları hazır eden orman teşkilatına teşekkür etti.

Orman Bölge Müdürü Recep Ateş de yaptığı konuşmada ‘’ İnsanlara kan bağışlayarak ulvi bir görev yapan, 24.920 hemşerimiz adına birer fidan dikiyoruz. Onların bu anlamlı davranışına karşılık olarak bu hatıra ormanını oluşturmaktan mutluyuz. Kan vererek insanlara can...