05 / 05 / 2024

eskişehir bisiklet yolları

eskişehir bisiklet yolları

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ETİ’nin sponsorluğunu üstlendiği ‘Sarı Bisiklet’ etkinliği kapsamında 7 km boyunca pedal çevirdi. Büyükerşen, Eskişehir’in eskiden olduğu gibi bisiklet şehri olmasını istediklerini söyledi.

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Manisa'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis toplantısı üçüncü oturumu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıda Manisa'ya yapılacak olan bisiklet yolları masaya yatırıldı...

Gaziantep'e yeni bisiklet yolları geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaşıma bir kolaylık daha getirdi. Belediye, kentin yoğun caddelerinin bulunduğu noktalara “bisiklet istasyonları ve bisiklet yolları” yaptı.

Eskişehir Hat Boyu yoluna neşter!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan ilçelerdeki yüksek rakımlı mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları sürdürürken diğer taraftan mahalle yollarında sürücülerin can ve mal güvenliği açısından yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Emirceoğlu'nun yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Emirceoğlu Mahalle yolunda yol genişletme çalışmalarına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki yolun yapımıyla sabah ve akşam saatlerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması planlandı.

Eskişehir Sivrihisar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler çerçevesinde kırsal kesimlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Beşikderesi'nin yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hafta sonu tatillerini yoğun olarak geçirdiği piknik alanlarından biri olan Beşikderesi mevkiinde yol bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Eskişehir Beylikova'nın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Beylikova ve bağlı mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Bektaşpınar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

eskişehir bisiklet yolları Haberi

eskişehir bisiklet yolları

ETİ’nin sponsorluğunda Eskişehir’de gerçekleştirilen en büyük katılımlı bisiklet etkinliğinde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 7 km’lik parkuru vatandaşlarla birlikte tamamladı. Büyükerşen, Eskişehir’in eskiden olduğu gibi bisiklet şehri olmasını istediklerini söyledi.


Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ETİ’nin sponsorluğunu üstlendiği ‘Sarı Bisiklet’ etkinliği kapsamında 7 km boyunca pedal çevirdi. Sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin gerekliliği konusunda farkındalık yaratmak ve bisiklet kullanımını teşvik etmeye yönelik etkinliğe 1.200 Eskişehirli katıldı.


Espark Açık Otoparkına kurulan 3.000 metrekarelik alanında Bisiklet Festivaline katılan Eskişehirliler, 7 km’lik şehir içi parkuru tamamlamak için sabahın erken saatlerinde sıraya girdiler.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, etkinlik öncesi festival alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Büyükerşen özellikle 9 kişinin birlikte kullandığı gezersiklet ve fayton tipi üç tekerlekli bisikletle ilgilendi. 5 numaralı bisikletle...