05 / 05 / 2024

eskişehir Çağdaş Seramik Açık Hava Müzesi nerede

eskişehir Çağdaş Seramik Açık Hava Müzesi nerede

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı olarak Eskişehir'de saymakla bitmeyecek çok sayıda kalıcı esere imza attık, daha da devam ediyor" dedi...

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapıyor! Bu fırsat bir daha gelmez!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 282 sözleşmeli personel istihdam edecek. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı ilanını açıkladı. İşte o ilanın detayları…

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir Beylikova'ya 189 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Eskişehir Beylikova'da 189 yeni konut hayata geçirecek.

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 924 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 923 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut henüz belli olmadı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan 252 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

eskişehir Çağdaş Seramik Açık Hava Müzesi nerede Haberi

eskişehir Çağdaş Seramik Açık Hava Müzesi nerede


Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı olarak Eskişehir'de saymakla bitmeyecek çok sayıda kalıcı esere imza attık, daha da devam ediyor" dedi.


Avcı, Yenikent Mahallesi'nde kısa adı "Seramikpark" olan Çağdaş Seramik Açık Hava Müzesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, projede emeği geçen kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.


Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya, kendisinin de öğretmeni olan merhum mimar Cevat Ülger'in adını, vefa örneği göstererek, müzedeki atölyeye vermesinden dolayı ayrıca teşekkür eden Avcı, öte yandan kentteki bazı alt geçitlere de Ülger'in yanı sıra Hasan Polatkan, Orhan Oğuz, Arif Nihat Asya'nın isimlerinin verildiğini bildirdi. 


Avcı, alt geçitlere verilen isimlerden dolayı Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğüne de teşekkür etti. 


"Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı olarak Eskişehir'de saymakla bitmeyecek çok sayıda kalıcı esere imza attık,...