07 / 05 / 2024

eskişehir çifteler altyapı yatırımları

eskişehir çifteler altyapı yatırımları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), ilçeler de alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler, Çifteler ilçesinde hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak abone bağlantıları tamamlandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir'de 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla! 

Eskişehir Çifteler Milli Emlak Şefliği, Eskişehir ili, Çifteler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkulü 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sunulurken, 24 taksitle ödeme imkanı da bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Çifteler 205 konut ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yatırımlarını hızla sürdüren TOKİ, Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Eskişehir Çifteler projesi için düğmeye bastı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

eskişehir çifteler altyapı yatırımları Haberi

eskişehir çifteler altyapı yatırımları


ESKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli ilçelerde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalarına hız veren ekipler, Çifteler ilçesi Sanayi mahallesinde 2630 metre, Beshaneler mahallesinde 2500 metre ve Erbab mahallesinde 4100 metre olmak üzere toplam 9 bin 230 metre mesafedeki hattı 110’luk borularla değiştirerek abone bağlantıları tamamlandı. 


BEYLİKOVA’DA DA HATLAR YENİLENDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ),  Beylikova ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor.


ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Beylikova ilçesinde ana depodan merkeze inen hattın değişim çalışmalarını tamamladı. 7 bin 50 metre alanda yürütülen çalışmalarda borular değiştirildi.  Ekipler ayrıca 2 bin 300 metre alanda depodan merkeze inen isale hattı çalışmalarına başladı.


SEYİTGAZİ’DE YENİ SONDAJ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ),  Seyitgazi ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor.


ESKİ Genel...