15 / 05 / 2024

eskişehir emlakçılık

eskişehir emlakçılık

Eskişehir Emlakçılar Dayanışma Derneği üyeleri, yaptıkları toplantının ardından seyyar emlakçıların peşine düşeceklerini bildirdiler. 

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Eskişehir Büyükşehir'den 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Işıklar Mahallesi, 1121 ada 230 parselde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Asel Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Asel Emlakçılık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Erdeve tarafından kuruldu.

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gündoğan ve Mesut Gündoğan ortaklığında kuruldu. 

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eskişehir Büyükşehir'den 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Merkez Işıklar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ervüs ve Erdoğan Ervüs ortaklığında kuruldu. 

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Eskişehir Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

eskişehir emlakçılık Haberi

eskişehir emlakçılık

Eskişehir Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Büyükarslan, Yönetim Kurulu ve üyelerle birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Büyükarslan, sektör içerisinde yaşanan birçok sıkıntının görüşüldüğünü belirtti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre belirlenen sorunların çözüme ulaşabilmesi adına gerekli adımların atılacağını aktaran Başkan Büyükarslan, sektörün ortak sorununun ’Seyyar Emlakçılık’ olduğunu dile getirdi. 

Bu kişilerin hem ev sahiplerinin hem de ev sahibi olmak isteyen vatandaşların umutlarını çaldığını ifade eden Başkan Büyükarslan, emlak sektörüne zarar veren kişilerin belirlenerek yetkili makamlara iletileceğini ve bu konuda bir görüş birliğinin oluştuğunu söyledi. Konunun takibi için bir de çağrıda bulunan Başkan Büyükarslan, "Buradan tüm emlak sektörüyle uğraşan ve yıllarını bu sektöre adayan firmaların bu konuya destek olmasını bekliyoruz. Konuyu takip etmeleri adına ’Seyyar Emlakçılık’ yapan ve...