04 / 05 / 2024

Eskişehir endüstri serbest bölgesi

Eskişehir endüstri serbest bölgesi

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

Mostostroyındustrıya Endüstri Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mostostroyındustrıya Endüstri Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Vıtalı Dragoy tarafından kuruldu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güneş tarafından kuruldu.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Gaziantep'e Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kente  Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediyor.

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığdaş ve Mahmut Metin Eren ortaklığıyla kuruldu.

Indeks Endüstri Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Indeks Endüstri Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Yasser Kadeb ve Yoıssef Kabıd ortaklığında kuruldu. 

Eskişehir endüstri serbest bölgesi Haberi

Eskişehir endüstri serbest bölgesi

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulmasına ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi verdi. Kabukcuoğlu, sorusunun Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, ''Aşağıdaki sorularımın, Anayasa'nın 98'inci ve TBMM İçtüzüğün 96. ve 99. maddeleri gereğince T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim.''

Kabukcuoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''16.04.2021 tarihinde Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) İstişare Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıya 351 Organize Sanayi Bölgesi başkanı ve bölge müdürleri katılmış, Organize Sanayi Bölgelerin sorun ve talepleri görüşülmüş, Organize Sanayi Bölgelerindeki firmaların üretimlerindeki yaşanan son gelişmeler istişare edilmiştir.''

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu'nun soruları:
1. Eskişehir'e...