17 / 05 / 2024

Eskişehir Ertuğrulgazi üst geçiti son durum

Eskişehir Ertuğrulgazi üst geçiti son durum

Yapımı büyük bir hızla devam eden Ertuğrulgazi üst geçidinin ay sonunda hizmete açılması bekleniyor. Yetkililer; 7 milyon TL bedelli üstgeçidin şehir içi demiryolu geçişini ve bölgedeki trafiği büyük oranda rahatlatacağını belirttiler...

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Eskişehir Emniyeti taşınıyor!

Eskişehir Emniyeti, yeni binasına taşınmaya başladı. Kent merkezindeki eski binanın Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü olacağı ve en üst katının da sosyal tesis olacağı öğrenildi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 11 sokak yenilenecek!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Belirlenen program dahilinde yetkililer 11 sokakta çalışma yapacak.

Recep Altepe Ertuğrulgazi'deki dönüşümü inceledi!

Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki yenilenen bloklarda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

Eskişehir Odunpazarı'nda üst yapı çalışmaları yapıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, üst yapı çalışmaları kapsamında Emek Mahallesi’nde 20 yıldır hizmet girmeyen ara sokakları yeniledi.

Eskişehir'de 3 kat üstündeki binalar riskli!

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde Eskişehir'de Deprem Tehlikesi Riski ve Depreme Hazırlık Paneli düzenlendi. Fercan Yavuz; "3 katlı ve üstündeki binalar risklidir diyebiliriz." dedi.

Pendik Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrulgazi'nin imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'e bağlı, Çınardere Mahallesi, ile Yayalar - Velibaba ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı bugün askıya çıktı...

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor!

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor. Hilton Worldwide, üst sınıf segmentindeki DoubleTree by Hilton markasının Türkiye'deki portföyünü genişletme kararı aldı. Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli açılacak.

Eskişehir'de modern bir şehir: Novacity

Eskişehir'in merkezinde, modern yaşamın tüm olanaklarını sunan yepyeni bir proje olan Novacity, alışılmış standartların üstünde bir yaşam vaadediyor. Dev proje, Atabir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Eskişehir Ertuğrulgazi üst geçidi mayıs ayı sonunda açılıyor!

Yapımı büyük bir hızla devam eden Ertuğrulgazi üst geçidinin ay sonunda hizmete açılması bekleniyor. Yetkililer; 7 milyon TL bedelli üstgeçidin şehir içi demiryolu geçişini ve bölgedeki trafiği büyük oranda rahatlatacağını belirttiler...

Eskişehir'in Ballıhisar Köyü Frig uygarlığının üstünden taşınıyor!

Arkeolojik kazılarda, Frig uygarlığının üstüne kurulduğu anlaşılan Eskişehir'in Ballıhisar köyü nihayet taşınıyor.Karar, sit alanı içinde kalan evlerine çivi çaktıkları için ağır cezada yargılanan köylüyü de sıkıntıdan kurtaracak

Eskişehir Ertuğrulgazi üst geçiti son durum Haberi

Eskişehir Ertuğrulgazi üst geçiti son durum


AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Tepebaşı İlçe Başkanı Dündar Ünlü ve beraberindeki heyet, Ertuğrulgazi üst geçidinde incelemelerde bulundu.


Yapımı büyük bir hızla devam eden Ertuğrulgazi üst geçidinin ay sonunda hizmete açılması bekleniyor. Yetkililer; 7 milyon TL bedelli üstgeçidin şehir içi demiryolu geçişini ve bölgedeki trafiği büyük oranda rahatlatacağını belirttiler. Proje tamamlandığında yalnızca demiryolu geçişi açısından değil Çamlıca-Batıkent arası ulaşımda da büyük oranda rahatlama oluşacağı kaydedildi. Proje ile ilgili görüşlerini aktaran Milletvekili Koca, "Hükumetimiz projelerini tasarlarken birçok unsur üzerine tasarlıyor; temellerini oluşturmadan çalışmaları hayata geçirmiyor. Hızlı tren projesini destekler nitelikte alt geçit ve üst geçitleri şehrimize kazandırıyoruz; böylece gerek tren geçişlerinde, gerek şehir trafik akışında gerekse de can-mal güvenliği hususunda problem yaşamamış oluyoruz. Hızlı tren hattı planlanırken bu tarz projeler...