09 / 05 / 2024

Eskişehir Emniyeti taşınıyor!

Eskişehir Emniyeti taşınıyor!

Eskişehir Emniyeti, yeni binasına taşınmaya başladı. Kent merkezindeki eski binanın Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü olacağı ve en üst katının da sosyal tesis olacağı öğrenildi.



İl Emniyet Müdürlüğü,  TOKİ  ve Emniyet Genel Müdürlüğü arasındaki protokol ile yapımı tamamlanan yeni binasına taşınmaya başladı. Valilik yanındaki mevcut binanın yetersiz kalması sonrasında akıllı bina teknolojiyle yeni binanın yapımına başlanmıştı. Yeni binaya bazı birimlerin taşınmasına başlandığı belirtilirken, kent merkezindeki mevcut binanın ne olacağı da belli oldu. 


ODUNPAZARI EMNİYETİ TAŞINACAK

Mevcut binanın taşınma işlemleri sonrasında Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası olacağı ve en üst katının da Emniyet personeli için sosyal tesis olarak düzenleneceği öğrenildi. 


BAZI BİRİMLER TAŞINDI 

40 bin metrekarelik alanda akıllı bina teknolojisi ile inşa edilen yeni binada, 700 kişilik konferans salonu, 100 kişilik üst düzey brifing salonu, MOBESE izleme birimi, yangın ikaz ve söndürme sistemleri, akıllı sınıf, spor ve kondisyon salonu gibi alanlar bulunuyor. Bazı birimlerin yeni binada hizmet vermeye başladığı belirtildi.



2 Eylül Gazetesi




Haber Eskişehir Anadolu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında yapımı tamamlanan ve akıllı bina teknolojisiyle inşa edilen yeni binasına taşınıyor. İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yetersiz olması ve birimlerin dağınık olarak faaliyetlerini yürütmesinden dolayı Muttalip Kümesyeri mevkinde yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yapıldı. 40 bin metrekarelik alanda ve akıllı bina teknolojisi ile inşa edilen yeni binada, 700 kişilik konferans salonu, 100 kişilik üst düzey brifing salonu, kriz ve toplantı odaları, MOBESE odası, yangın ikaz ve söndürme sistemleri, akıllı sınıf, spor ve kondisyon salonu gibi birçok birim bulunuyor. Eskişehir de farklı noktalarda görev yapan emniyet mensupları, bu bina ile artık tek bir noktadan hizmet verecek. Kentin 15 farklı noktasında hizmet veren emniyet mensupları ve polis merkez amirliklerinin taşınma işlemleri sürerken, bazı birimlerin yeni binada hizmet vermeye başladığı öğrenildi. 




Eskişehir Anadolu


Geri Dön