02 / 05 / 2024

Eskişehir Espark tramvay durağı

Eskişehir Espark tramvay durağı

İstasyon Köprüsü'nün ardından ortaya çıkan meydandan tramvay geçmeye başlamış ve Espark önüne bir durak daha yapılmıştı. Yapılan Espark durağı açıldı, vatandaşlar artık Espark durağını da kullanmaya başladı.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eskişehir Uluönder tramvay durağı genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Uluönder Mahallesi Sultan Sokakta bulunan Uluönder tramvay durağında vatandaşların iniş ve binişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla durak platformu genişletme çalışmalarına başladı.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Tramvay Eskişehir’de emlak fiyatlarını artırdı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2004 yılında hizmete aldığı hafif raylı sistem (tramvay) ulaşımı sonrası, seferlerin yapıldığı güzergahlar üzerindeki gayrimenkul değer artışları ve kentsel gelişimler göze çarpıyor.

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Eskişehir raylı sistem kapasitesini iki katına çıkardı!

İç Anadolu’nun kavşak noktası Eskişehir’de tramvay hatları 4 yeni bölgeye uzatılarak 40 kilometreye çıkarıldı. Estram’ın 40 mahalleyi birbirine bağlayan hafif raylı sistem hattı günlük ortalama 101 bin yolcu taşıyor

Eskişehir Çamlıca ve Batıkent - SSK Tramvay hattı törenle açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çamlıca ve Batıkent- SSK Tramvay Ring hatlarının açılışında yaptığı konuşmada, "Rahat ve konforlu ulaşım olan tramvay hatlarını Eskişehir’in her yerine götürmek en büyük amacımız" dedi.

Eskişehir Espark tramvay durağı açıldı!

İstasyon Köprüsü'nün ardından ortaya çıkan meydandan tramvay geçmeye başlamış ve Espark önüne bir durak daha yapılmıştı. Yapılan Espark durağı açıldı, vatandaşlar artık Espark durağını da kullanmaya başladı.

Eskişehir Emek-71 Evler tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Emek-71 Evler Tramvay hattı düzenlenen tören ve ilk seferle hizmete açıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, tramvayla ilk turu attı...

Eskişehir'de tramvay enerji testleri başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ nin tramvayı 3 bölgede 20’ den fazla mahalleye daha ulaştıracak yeni tramvay uzatma hatlarında, enerji testlerinin Emek-71 Evler hattında başlayacağı bildirildi...

Eskişehir tramvay hattı projesinde plan değişikliği yapıldı!

Eskişehir'de mevcut tramvay hatlarının uzatılması projesi kapsamında çalışmaları süren Emek-71 Evler hattında, mevcut hatta bağlantısındaki makas sistemlerinin ''kavşağa sığmadığı'' gerekçesiyle, plan değişikliği yapıldığı bildirildi

Eskişehir Espark tramvay durağı Haberi

Eskişehir Espark tramvay durağı


Yüksek Hızlı Trenin yer altına alınması kapsamında yıkılan İstasyon Köprüsü'nün ardından ortaya çıkan meydandan tramvay geçmeye başlamış ve Espark önüne bir durak daha yapılmıştı.  Yapılan Espark durağı açıldı, vatandaşlar artık Espark durağını da kullanmaya başladı. 


Eskişehir'in...