18 / 05 / 2024

Eskişehir Han toki

Eskişehir Han toki

Eskişehir Han Belediyesi ve TOKİ tarafından inşaat edilecek 150 konut için müracaatlar başladı. Başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar alınacak.

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir'de TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin, Eskişehir'in merkez Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde inşa edeceği sosyal konutların hak sahipleri noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişi ile belirlendi...

Eskişehir Tepebaşı TOKİ kura sonucu 04.07.2019!

Eskişehir Tepebaşı TOKİ kura sonucu 04.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Eskişehir Tepebaşı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

Eskişehir Han'a 150 konutluk TOKİ müjdesi!

Eskişehir Han Belediyesi ve TOKİ tarafından inşaat edilecek 150 konut için müracaatlar başladı. Başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar alınacak.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı 115 konut projesinde yer alan 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projedeki konutun satış bedeli 228 bin 374 TL olarak belirlendi.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuru dönemi!

Toplam 2 adet dairenin satışta olduğu projede 120 ay vade sağlanıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuru dönemi...

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 144,06 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık taksitler 938,55 TL'den başlıyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuru dönemi 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecek. Tamamı 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projede aylık taksitler 938,55 TL'den başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı TOKİ başvuruları!

Eskişehir Tepebaşı TOKİ Evleri'nde toplam 3 adet konut açık satışa sunuluyor. Eskişehir Tepebaşı TOKİ başvuruları 23 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Eskişehir Vadişehir 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Eskişehir Vadişehir 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.TOKİ Eskişehir Vadişehir 'de satışa sunulan 1 adet konut başvuruları 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları yarın başlıyor!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Han toki Haberi

Eskişehir Han toki

Eskişehir Han Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile ilçede 150 konut inşa edilecek. Toplu konuttan ev almak isteyen vatandaşlar başvurulara başladı. Müracatlar için son tarih 15 Eylül olarak belirtildi. 


Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, ilçeye yeni konutların kazandırılmasının gelişme açısında da önemli olduğunu belirtti. 


Şanlı, “İlçemize gelen memurların bir bölümü her gün kilometrelerce yol yaparak geri dönüyorlardı. İlçemizde de ev sahibi olmayanlar bu fırsatı değerlendirsin. Artık böyle bir toplu konut projesi sonrasında memurlarda ilçede rahatlıkla kalmak isteyecektir. Halkımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En iyi çalışmaları ilçemize yapmak istiyoruz” açıklamalarında...