06 / 05 / 2024

eskişehir hasbahçe konakları

eskişehir hasbahçe konakları

Batıkent'te inşa edilen Has Bahçe Evleri'nde satışı devam eden son iki daire 276 bin lira ve 324 bin liradan alıcılarını bekliyor

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

TOKİ Eskişehir projesi için start verdi! Eskişehir'e ucuz konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir projesi için start verdi. İşte TOKİ Eskişehir projesi detayları...

TOKİ'den Eskişehir'e 1035 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 1 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

TOKİ'den Eskişehir'e 1048 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

eskişehir hasbahçe konakları Haberi

eskişehir hasbahçe konakları
Eskişehir Batıkent'te Çobanlı İnşaat imzası taşıyan Eskişehir Hasbahçe Konutları 8 bin 500 metrekare alan üzerinde 5 blokta 36 konuttan meydana geliyor. Projede konut tipleri 184 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.


Hasbahçe Eskişehir Evlerin'de satışı devam eden son 2 dairenin fiyatı 276 bin lira ve 324 bin lira olarak belirlendi. Batıkent Has Bahçe'deki konutlar banka kredisine uygun ve hemen teslim ediliyor. 


Projede; güvenlik, yüzme havuzu, ankastre ürünler, yatak başları, komodinler, portmanto bulunuyor.


Eskişehir satış ofisi: 0222 340 22 48 - 0222 340 22 66 

İstanbul satış ofisi: 0212 234 00 75 - 0212 234 00 76 


http://www.eskisehirevleri.com


Ceren...