15 / 05 / 2024

eskişehir İmar Komisyonu

eskişehir İmar Komisyonu

8 aydır İmar Komisyonu'nda bekletilen 1/25 binlik planlar bugün Eskieşhir Büyükşehir Meclisi'ne getirilerek masaya yatırılacak.

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma izni!

Eskişehir Karapınar 2'nci Etap İmar Planı Revizyonları, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilip, Koruma Bölge Kurulu'ndan geçti.

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi 17 Nisan 2018 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Eskişehir'in 1/25 binlik planı bugün masaya yatırılacak!

8 aydır İmar Komisyonu'nda bekletilen 1/25 binlik planlar bugün Eskieşhir Büyükşehir Meclisi'ne getirilerek masaya yatırılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

Eskişehir İmar Müdürlüğü 50 yıl önce kuruldu!

Eskişehir Sakarya Gazetesi "50 yıl önce bugün Sakarya" bölümü kapsamında İmar ve İskan Bakanlığı'nın Eskişehir'de yaptığı çalışmalar yayınladı.

Eskişehir Büyükşehir'de komisyon üyeleri seçildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Başkanlığında toplanan mecliste, Encümen üyeleri, Meclis Başkanvekilleri, Plan Bütçe Komisyon Üyeleri, İmar Komisyonu üyeleri ve diğer komisyonda yer alacak üyeler belirlendi.

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi ihalesi ne zaman?

ETO, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi için 18 Mayıs'ta tekrar ihaleye çıkılacağını açıkladı. Hatırlanacağı üzere 21 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk ihalede 4 firma teklif vermiş ancak verilen teklifler ihale komisyonu tarafından yeterli bulunmamıştı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 33.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir Odunpazarı Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 33 milyon 685 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Kızılinler Termal Turizm Merkezi'nde tahsis ihale süreci başladı!

Eskişehir’de yapılması planlanan Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Merkezi İmar Planları ortaya çıkan proje ile ilgili olarak tahsis süreci başlatıldı.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Markiz Ihlamurkent Evleri Eskişehir!

Eskişehir Odunpazarı'nda Marşandiz Yapı imzasıyla yükselen Markiz Ihlamurkent Evleri projesinde toplam 600 adet konut bulunuyor.

eskişehir İmar Komisyonu Haberi

eskişehir İmar Komisyonu

Şehrin yapılanmasında uzun bir süre geleceğini belirleyecek olan ve 8 aydır İmar Komisyonu'nda bekletilen 1/25 binlik planlar bugün Büyükşehir Meclisi'ne getirilerek masaya yatırılacak. 


8 AYDIR KOMİSYONDA

AK Parti ve CHP grubu tarafından aylarca tartışma konusu olan ve bir türlü meclis gündemine getirilmeyen planlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in, "Şehrin geleceğini ambargodan kurtarın" sözleri üzerine Eylül ayı toplantısına getirilmişti. 


ONAY ALACAK MI? 

İlk toplantıda görüşülmeyen konu AK Parti grubunun önerisi üzerine 20 Eylül Salı gününe ertelenmişti. Teklife CHP grubu da destek vermişti. Beklenen gün geldi. Dev planlar bugünkü oturumda ayrıntılı bir şekilde görüşülecek. Planların meclisten geçip geçmeyeceği ve iki tarafın alacağı tutum ise merakla bekleniyor. 


Milli...